Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Parça güven fordda 200 tl tanotoda 335tl. Sanırım parcaya fazla talep var. Bu fiyata yaptirilmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Parça güven fordda 200 tl tanotoda 335tl. Sanırım parcaya fazla talep var. Bu fiyata yaptirilmaz. Mustafayla mı konuştunuz? Öyle değilse birde Mustafayla konuşup selamımı söyleyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Mustafayla mı konuştunuz? Öyle değilse birde Mustafayla konuşup selamımı söyleyin. benim de selamımı söyleyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Izmir merkezi aradim. Adini sormadım. 75 tl ile 200 tl arasindaki fark? Selamla halolurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Izmir merkezi aradim. Adini sormadım. 75 tl ile 200 tl arasindaki fark? Selamla halolurmu? Güven ford ankarada. Doğru yeri ararsanız olabilir :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Sitesinden bakmıştım demekki yanlış yeri aradım Iletisim bilgileri sizde varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Sitesinden bakmıştım demekki yanlış yeri aradım Iletisim bilgileri sizde varmı? Güven ford un numarası ise istediğiniz aşağıda. Ozan ve benim selamımı iletin. Güven ford Mustafa 0 (312) 278 59 91 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Gun Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Ozan kar merhaba ben Mustafa bey ile konuştum alarm sensörleri lazım diye ama ne istediğimi pek anlamadı senin arayıp ne parçası olduğunu söylemeni istedi yardımcı olurmusun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Yazdım mustafaya fotoğrafla birlikte. Ama o zamandan sonra depo filan taşıdılar umarım bulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Gun Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 teşekkürler ozan inşallah bulur kaput içinde switch bulabilirmiyiz acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 53 dakika önce, Erhan Gun said: teşekkürler ozan inşallah bulur kaput içinde switch bulabilirmiyiz acaba bulmasına bulunur (en kötü ihtimal servisten sipariş verilir) ama tesisat yoksa tesisat çekmeye uğraşmaya değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Gun Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 onu nasıl anlayacağız ayrı bir konu ama senin arabada yoksa muhtemelen bende de yoktur o zaman konunun başında anlatılanları yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 6 dakika önce, Erhan Gun said: onu nasıl anlayacağız ayrı bir konu ama senin arabada yoksa muhtemelen bende de yoktur o zaman konunun başında anlatılanları yaparız 2011se olması olası daha yeni ise olmaması olası. fotoğraf çekip koyarsanız söylerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Gun Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 2012 ozan ım yarın bakıp foto eklerim malum beyaz parçayı ama oraya gelen kablo yoksa yoktur o zaman da gem modülde işlem yaparız ama onun nerede olduğunu bilmiyorum işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 3 dakika önce, Erhan Gun said: 2012 ozan ım yarın bakıp foto eklerim malum beyaz parçayı ama oraya gelen kablo yoksa yoktur o zaman da gem modülde işlem yaparız ama onun nerede olduğunu bilmiyorum işte torpidonun alt kısmında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap