Erhan Gun Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Tamamdır alarm sensörünü bulunca bunuda hallederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Tamamdır alarm sensörünü bulunca bunuda hallederiz Mustafa sanırım vardı sabah bakarım dedi ama %99 unutur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 5 dk sonra unutuyo sabaha kendini resetler Mustafa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 On 25.07.2015 16:25:19, Doğan Kurban said: benim de selamımı söyleyin. doğan abi msj atmıştım iletilmedi mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 8 dakika önce, Emre Gül said: doğan abi msj atmıştım iletilmedi mi acaba Forumdan mı abicim? İnan hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 5 dakika önce, Doğan Kurban said: Forumdan mı abicim? İnan hatırlamıyorum. evet abi pm den dün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 1 dakika önce, Emre Gül said: evet abi pm den dün Yok abim baktım ama gelmemiş sanırım.Dur bir daha bakım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Solkol Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 hocam bu parçanın nereden söküldüğünü bir türlü bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 12 dakika önce, Mehmet Solkol said: hocam bu parçanın nereden söküldüğünü bir türlü bulamadım Tavanda, orta aynanın üst tarafında, ancak aracınız style olduğundan sizdeki parça farklı, sensör yeri yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Solkol Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 ben işim gereği araca çok sık inip biniyorum tabi her zaman cam kapatmak aklıma gelmiyor kapıları kitlesem de camlar açık oluyor alarm seçeneğim hiç yok mu ? 12.04.2016 da yani bu çarşamba aracımın 45.000 bakımı var servise ekstradan söylemem veya bakmaları gereken bir yer var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 34 dakika önce, Mehmet Solkol said: ben işim gereği araca çok sık inip biniyorum tabi her zaman cam kapatmak aklıma gelmiyor kapıları kitlesem de camlar açık oluyor alarm seçeneğim hiç yok mu ? 12.04.2016 da yani bu çarşamba aracımın 45.000 bakımı var servise ekstradan söylemem veya bakmaları gereken bir yer var mı? bu alarm sistemi zaten cam kapatmayı desteklemiyor. 3. parti cam kapatma modulleri veya alarm taktırarak yapabilirsiniz. Farklı konulardaki sorularınızı ilgili konularda sormalısınız, konu bütünlüğü açısından. Ancak kısaca hayır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Hort, c-max'e gozlukluk, ruhsatlik ve sıpa izleme aynası takarken soketin olduğunu gördüm. Şu kaputa bi bakayim, sira buna gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Tuesday, February 25, 2014 - 00:40 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Eğer resimdeki beyaz parçaya gelen kablo varsa o kablolara kısa devre yaptırmanız yada oraya uygun switch almanız lazım. Eğer soket yoksa, GEM modulunun C1 soketine (en sağ alttan 2.) şase bağlamanız lazım. Yoksa kaput açık görünecek ve her yola çıkışınızda OKa basana kadar dın dın ötecek. Sensörü ebay.de sitesinden aldım benim kaputa switche gelen kablo var. Bu durumda sürekli alarm mı çalacak. Kaputu açtığımda göstergede kaput açık uyarısı görmüyorum. Bu durumda bunu iptal etmek mi gerekiyor. Ayrıca bu alarmın bir de sireni var ebay de alsak tesisat hazır mı nereye bağlamak gerekecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Sensörü ebay.de sitesinden aldım benim kaputa switche gelen kablo var. Bu durumda sürekli alarm mı çalacak. Kaputu açtığımda göstergede kaput açık uyarısı görmüyorum. Bu durumda bunu iptal etmek mi gerekiyor. Ayrıca bu alarmın bir de sireni var ebay de alsak tesisat hazır mı nereye bağlamak gerekecek Benimde alarm iç sensörü yolda. buda güzel bir alternatif Desibeli ne kadar acaba? --51 dakika sonra eklendi-- Siren ekteki gibi gözüküyor. 400 küsür fiyatı var. Tesisat nereden geliyor, onada @Murat Kavuk bakar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Bir saat önce, Özer Aksu yazdı: Sensörü ebay.de sitesinden aldım benim kaputa switche gelen kablo var. Bu durumda sürekli alarm mı çalacak. Kaputu açtığımda göstergede kaput açık uyarısı görmüyorum. Bu durumda bunu iptal etmek mi gerekiyor. Ayrıca bu alarmın bir de sireni var ebay de alsak tesisat hazır mı nereye bağlamak gerekecek Alarm aktif olmayınca kaputu kontrol etmiyor. Alarmı aktive edince kaputu sürekli açık görecek ama alarm sürekli çalmaz, devreye girmiyor olması lazım. O iki kabloyu kısa devre yapmak ya da oraya switch takmak lazım. O siren daha farklı bir alarm içindi ama neydi hatırlamıyorum, kendi aküsü olan, akü sökülse bile çalan bir sistemdi sanırım. Bide arka çamurluktaki siren var ama korna çalıyor diye onu da takmadım ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap