Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Yarın gözü takınca kısa devre yapacağız, gözü takmadan yapmak istemedik. Nasıl oluyor bu kısa devre araca zararı var mı yaparken resimler misiniz benim modül de geldi ama montajını henüz yapmadım. Benim kaput switchinde kablo da geliyor . Boş değil soket . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Nasıl oluyor bu kısa devre araca zararı var mı yaparken resimler misiniz benim modül de geldi ama montajını henüz yapmadım. Benim kaput switchinde kablo da geliyor . Boş değil soket . Benimde soket dolu, karşılığında bir pin varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Benimde soket dolu, karşılığında bir pin varmı? Evet var ilginç olanı kaput açıkken gostergede kaput açık ikazı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Evet var ilginç olanı kaput açıkken gostergede kaput açık ikazı yok. Bi pin'in resmini atarmısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Kısa devre yapmanın zararı yok. Switch kapalıykende kısa devre yapıyor. Kablo olanı gördüm ama switchli hiç görmedim Türkiyede. Soketin girdiği beyaz bir plastik oluyor ama boş. --0 dakika sonra eklendi-- Alarm aktif değilse kaputa bakmıyor açıkmı kapalımı diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 15.12.2016 - 11:01 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Kısa devre yapmanın zararı yok. Switch kapalıykende kısa devre yapıyor. Kablo olanı gördüm ama switchli hiç görmedim Türkiyede. Soketin girdiği beyaz bir plastik oluyor ama boş. --0 dakika sonra eklendi-- Alarm aktif değilse kaputa bakmıyor açıkmı kapalımı diye. Ozan kardeşim, bugün gözleride orj. soketi ile taktıki fakat araç içinde ne yapınca çalışıyor? Kontrolünü nasıl yapacağız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 6 saat önce, Tuncay A. yazdı: Ozan kardeşim, bugün gözleride orj. soketi ile taktıki fakat araç içinde ne yapınca çalışıyor? Kontrolünü nasıl yapacağız? hareket edince yada kapıyı açınca. kapı kilitlendikten 30sn sonra kadar devreye girer. Kaput switchine kısa devre yapmadıysanız, kaput zaten açık diye devreye girmiyo olabilir bundan emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: hareket edince yada kapıyı açınca. kapı kilitlendikten 30sn sonra kadar devreye girer. Kaput switchine kısa devre yapmadıysanız, kaput zaten açık diye devreye girmiyo olabilir bundan emin değilim. Kapıyı icerden acinca ötüyor, kaput uyarisi hic vermedi fakat,cami acip iceri elimizi kolumuzu soktugumuzda tik yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Kapıyı icerden acinca ötüyor, kaput uyarisi hic vermedi fakat,cami acip iceri elimizi kolumuzu soktugumuzda tik yok [emoji20] Kaputtaki switche işlem yaptınız mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 10 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Kaputtaki switche işlem yaptınız mı? Herhangi bir islem yapmadik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Herhangi bir islem yapmadik. Muhtemelen o sebeple çalmıyor. Ozanin tarif ettiği gibi switchi kısa devre yaptırmanız gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Muhtemelen o sebeple çalmıyor. Ozanin tarif ettiği gibi switchi kısa devre yaptırmanız gerekiyor Kisa devreyi yaptiripta denedik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 8 saat önce, Tuncay A. yazdı: Kapıyı icerden acinca ötüyor, kaput uyarisi hic vermedi fakat,cami acip iceri elimizi kolumuzu soktugumuzda tik yok algılama alanına girmiyor olabilir mi? yani bende biraz daha arkaya bakıyor gibi, elini sensörün önüne kadar götürdün mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 58 dakika önce, Ozan Kar yazdı: algılama alanına girmiyor olabilir mi? yani bende biraz daha arkaya bakıyor gibi, elini sensörün önüne kadar götürdün mü? Evet, direk uzanip gözü elimle bile kapatiyorum, yine ötmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Evet, direk uzanip gözü elimle bile kapatiyorum, yine ötmüyor sıfır parça olduğuna göre tesisatı kontrol edin abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap