Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Bugün litvanyadan ebay aracılığı ile aldığım alarm modülü geldi bir hevesle takayım dedim ama soket çıkmadı. Araç X paket sanırım tesisat yok . (Bkn resimler) baya bir aradım taradım bulamadım. Görünen soketlerin karşılıkları dolu boşta duran soket yok. Almadan önce bir tesisatı kontrol etmek lazım. Ozanin araç X paket değildi sanırım X paket olmayanlarda bulunuyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Boşta soket gözükmüyor. Zaten yeşil kabak gibi belli ediyor kendini. Soket uçları sağ direkten geliyor. Sağ direkten gelen kablolar varmı bakabilirsiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Boşta soket gözükmüyor. Zaten yeşil kabak gibi belli ediyor kendini. Soket uçları sağ direkten geliyor. Sağ direkten gelen kablolar varmı bakabilirsiniz? Baya bir yokladim ozanin tarif ettiği şekilde iki soket arasında sabitlenmis bir soket yok. sağ da solda boşta duran soket göremedim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 X pakete takılmış var araç arkadaşımın hatta ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 X pakete takılmış var araç arkadaşımın hatta ... Kabloyu nerede bulmuş acaba sormak lazım [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 (düzenlendi) Şimdi, Özer Aksu yazdı: Kabloyu nerede bulmuş acaba sormak lazım montajı yetkili serviste yapıldı yalnız arkadaşımın aracında multi color renk değişen ve sunrooflu tavan panelinden var bununla bir alakası varmıdır bilemiyorum Aralık 27, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 montajı yetkili serviste yapıldı [emoji3] yalnız arkadaşımın aracında multi color renk değişen ve sunrooflu tavan panelinden var bununla bir alakası varmıdır bilemiyorum [emoji4] Aynısı bende de var sanroof hariç onun soketleri ayrı geliyor zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Tam takmaktan vazgeçecekken tavan gözlük panelini komple soktum. Kablo güneşligin altına yapışık vaziyette duruyordu. Montajını yaptım Elm ile aktif etmek kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Tam takmaktan vazgeçecekken tavan gözlük panelini komple soktum. Kablo güneşligin altına yapışık vaziyette duruyordu. Montajını yaptım Elm ile aktif etmek kaldı. hayırlı olsun ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 7 saat önce, Özer Aksu yazdı: Tam takmaktan vazgeçecekken tavan gözlük panelini komple soktum. Kablo güneşligin altına yapışık vaziyette duruyordu. Montajını yaptım Elm ile aktif etmek kaldı. ben demiştim orada bi yerdedir diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Ozan Kar yazdı: ben demiştim orada bi yerdedir diye Kaput açık görmesine ragmen çok iyi çalışıyor kapılar kilitli iken camdan elimi uzattıgımda ötmeye başlıyor . şimdi bu kaput switchine nasıl kısa devre yapılması gerekir . soketin ucundaki pinlere kısa bir kablo ile birleştirmem yeterli mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: soketin ucundaki pinlere kısa bir kablo ile birleştirmem yeterli mi? aynen öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 (düzenlendi) Biz neyi yanlış yapiyoruz acaba, kapilards ötüyor, iceride otmuyor, kaput uyarisi hic vermiyor,sokete bosa kisa devre yaptirmayada gerek yok diyoruz. Acaba bagajdaki korna yok ondanmi ki! Aralık 30, 2016 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Biz neyi yanlış yapiyoruz acaba, kapilards ötüyor, iceride otmuyor, kaput uyarisi hic vermiyor,sokete bosa kisa devre yaptirmayada gerek yok diyoruz. Acaba bagajdaki korna yok ondanmi ki! Sensor sıfır olarak servisten mi aldınız? Bazen modül içeriği boş olabiliyor. Programlanması gerekebiliyor. Önce bir serviste programlamayı deneyin olmadı başka sensörle deneyin . Kablo tesisat doğruysa çalışması gerekir. Bende herşey plug&play oldu . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 (düzenlendi) Evet servisten alindi. Fakat alarmin yazilimi yok deniliyor Aralık 30, 2016 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap