ömer akman Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2014 iyi akşamlar böyle bi aparat bulsam acaba usb yerine takınca telefondan müzik dinleyebilir miyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 hayır. daha doğrusu o aparat daha kapsamlı birşey olması lazım, kabaca mp3 çalar olması lazım. Telefonu usbden takınca içindeki müzikleri görmüyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 hayır. daha doğrusu o aparat daha kapsamlı birşey olması lazım, kabaca mp3 çalar olması lazım. Telefonu usbden takınca içindeki müzikleri görmüyor mu? hayır gözükmüyo sürekli sarja takılıp çıkartılmış gibi oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 hayır gözükmüyo sürekli sarja takılıp çıkartılmış gibi oluyor. o zaman sen o işi unut. aux sadece ses sinyali alır, yani öyle bir aparat olmalı ki telefondaki müzikleri bulup okumalı ve çalmalı. yani mp3 çalar araba göremiyorsa öyle bir aparat bulsan bile oda görmez büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 o zaman sen o işi unut. aux sadece ses sinyali alır, yani öyle bir aparat olmalı ki telefondaki müzikleri bulup okumalı ve çalmalı. yani mp3 çalar araba göremiyorsa öyle bir aparat bulsan bile oda görmez büyük ihtimalle. ben bu işi kurcalamayayım o zaman flaş bellekten dinlemeye devam cevap için teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 telefon modeli nedir.bağlantı sırasında,depolama,medya aktarımı gibi seçenekler varmı yada tel ayarlarında usb bağlantısı hangi konumda sadece şarj da,olabilir değiştirmeyi deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 2013 tren fokuslarda aux girisi var mi ? Varsa nerede ben mi bulamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Fokus'dan sonra tren modeli de yeni galiba onu biz bilmiyoruz Focus 3 genel Bölümü'nde Donanım listesi var olmadı Ford.com.tr'de Konu dışı mesaj yapmayınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa G Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Arkadaşlar merhaba bu soruna bende çözüm arıyorum aux girişi olmayan aracımda usb den aux a çeviricek bir aparat bulabilirmiyiz.Yapmak istediğim telefonumda spotify gibi uygulamalardan çaldığım müziği aracın ses sisteminden de dinleyebilmek.Yoksa telefonu usb den bağladığımızda iphone olarak görüp telefona yüklediğim müzikleri zaten görüyo.Benim yapmak istediğim online müzik dinlemek sürekli müzik indirip telefona usb ye atma ameleliğinden kurtulmak.Usb girişine takabileceğimiz diğer kısmı da aux olan bir apart var mı tavsiye edebileceğiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 02.10.2016 - 18:53 tarihinde, İsa G yazdı: Arkadaşlar merhaba bu soruna bende çözüm arıyorum aux girişi olmayan aracımda usb den aux a çeviricek bir aparat bulabilirmiyiz.Yapmak istediğim telefonumda spotify gibi uygulamalardan çaldığım müziği aracın ses sisteminden de dinleyebilmek.Yoksa telefonu usb den bağladığımızda iphone olarak görüp telefona yüklediğim müzikleri zaten görüyo.Benim yapmak istediğim online müzik dinlemek sürekli müzik indirip telefona usb ye atma ameleliğinden kurtulmak.Usb girişine takabileceğimiz diğer kısmı da aux olan bir apart var mı tavsiye edebileceğiniz ? Ben böyle bir aparat bulmuştum hocam. USB belleğe benziyor ve sadece bluetooth üzerinden telefona bağlanıyor. Cihaz çalıştı. Ancak 3 saniye gecikme oldu yani müziği başlatıyorum 3 saniye sonra çalmaya başlıyor. Bir de hareket halindeyken bluetooth bağlantısı mı sebep oluyor bilmiyorum ama bazen müzik hızlanıp yavaşlıyor ya da atlıyor. Yine çok fazla olmadı bu sorun. Genel olarak işe yarıyor diyebilirim. Ama kendi kullandığım aparatı bulamadım maalesef. Onun yerine sanırım şu da aynı işi yapıyor: http://urun.n11.com/bluetooth-arac-kiti/bluetooth-aux-usb-bluetooth-arac-kiti-yeni-2in1-P120020210?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw4fy_BRCX7b6rq_WZgI0BEiQAl78nd-blRslNmbH-nY8dsz2-1K5zbNAc4b-hA4uPxU4iJmIaApp08P8HAQ&gclsrc=aw.ds Bunu da alayım mı diye düşündüm ama henüz almadı. Satıcıya gecikme yapar mı diye sordum yapmaz dedi ama emin olamadığım için buna da masraf etmeyim dedim. Olur da alırsam tekrar bilgi veririm. Tabi sadece Ford'a özgü bir durum değil ama 60-70 bin TL verdiğimiz araçların içinde 50 TL'lik bluetooth sistemi hatta aux olmaması can sıkıcı bir durum. Sadece bir AUX girişi olsaydı bluetooth işini de kolayca hallederdim kendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 Simdi linkteki urunu siparis verdim elime gecince yorum yazarim arkadaslar. Benimde tek derdim spotify kullanmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 (düzenlendi) Urun bugun elime gecti arkadaslar sorunsuz calisiyor telefondan bluetooth ile spotify e butun muzik albumlerini dinletiyor. Spotify de album actimmi aracin teybinden sarkilari sirayla caliyor albumdeki sarkilari ileri tusuyla teyipten ilerletebiliyoruz Bu arada diger urunler gibi aux la baglamaniza gerek yok direk usb takmaniz yeterli. Ekim 15, 2016 BulentGulsahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Bu urunu aldim taktim . Sonuc negatif. Bluetootla cal diyorum calmiyor. Radyo calmaya devam ediyor. Mode tusu basinca radyodan cikmiyor. Yardim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 7 dakika önce, Resul özdemir yazdı: Bu urunu aldim taktim . Sonuc negatif. Bluetootla cal diyorum calmiyor. Radyo calmaya devam ediyor. Mode tusu basinca radyodan cikmiyor. Yardim AUX (harici) seçmelisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 15.10.2016 - 19:10 tarihinde, BulentGulsahin yazdı: Urun bugun elime gecti arkadaslar sorunsuz calisiyor telefondan bluetooth ile spotify e butun muzik albumlerini dinletiyor. Spotify de album actimmi aracin teybinden sarkilari sirayla caliyor albumdeki sarkilari ileri tusuyla teyipten ilerletebiliyoruz Bu arada diger urunler gibi aux la baglamaniza gerek yok direk usb takmaniz yeterli. Bülent telefona gelen çağrıları da araç içindeki hoporlör lere veriyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap