BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 1 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: Bülent telefona gelen çağrıları da araç içindeki hoporlör lere veriyor mu Telefonda kullanilmiyor ergun sadece bluetooth ile telefondaki muzikleri dinletiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Şimdi, BulentGulsahin yazdı: Telefonda kullanilmiyor ergun sadece bluetooth ile telefondaki muzikleri dinletiyor. Telefondan Spotify gibi Online müzik dinleyenler için iyimiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 1 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: Telefondan Spotify gibi Online müzik dinleyenler için iyimiş Aynen oyle usb ye sarki indirmeye son. Yeni albumlerin hepsi spotify de oldugu icin daha pratik oluyor. Aracin Orjinalinde bluetooth olmadigi icin android cihaz taktirana kadar buna talim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 2016 style focusda aux varmi. Bence benim sorunum bu [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 (düzenlendi) 40 dakika önce, Resul özdemir yazdı: 2016 style focusda aux varmi. Bence benim sorunum bu Aux yok usb var. ? Ekim 21, 2016 BulentGulsahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Iste bu usb ye aldigim bluetooth cihazi takincada olmamasinin sebebi aux olmamasi mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 (düzenlendi) 9 saat önce, Resul özdemir yazdı: Iste bu usb ye aldigim bluetooth cihazi takincada olmamasinin sebebi aux olmamasi mi. Sizin aldiginiz urun usb den guc alir sesi aux tan verir auxta olmadigi icin isinize yaramaz benim aldigim urunden almalisiniz araclarimiz ayni. Benim aldigim urunde aracta sadece usb olmasi yeterli. http://m.n11.com/bluetooth-aux-usb-bluetooth-arac-kiti-yeni-2in1-P120020210?gclsrc=aw.ds&cid=604001&gclid=Cj0KEQjw4fy_BRCX7b6rq_WZgI0BEiQAl78nd-blRslNmbH-nY8dsz2-1K5zbNAc4b-hA4uPxU4iJmIaApp08P8HAQ linkte urun tukendi diyor magazayla iletisime gecin Ekim 22, 2016 BulentGulsahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Bu devirde böyle araç olur mu diye üzülenlere 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Şimdi, Engin Uzunoğlu yazdı: Bu devirde böyle araç olur mu diye üzülenlere Dikkat etsinler de bariyere "hacklemesinler" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat D Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 2013 Focus style aracımda usb ve aux girişi yok her yere baktım ama bulamadım torpidoda yok bardak altlığında yok acil yardım lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 1 saat önce, Sedat D yazdı: 2013 Focus style aracımda usb ve aux girişi yok her yere baktım ama bulamadım torpidoda yok bardak altlığında yok acil yardım lütfen Aracınızda sonradan takma kol dayama var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat D Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 evet sonradan takılan kol dayama var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 evet sonradan takılan kol dayama var Onun altında kalmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat D Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 hemen söküp bakıyorum --6 dakika sonra eklendi-- harbiden altında kalmış :)) neredeyse 1 yıldır her yere götürdüm kimse bulamamıştı :)) çok çok çok tşk ederim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 (düzenlendi) 21.10.2016 - 11:17 tarihinde, Resul özdemir yazdı: Bu urunu aldim taktim . Sonuc negatif. Bluetootla cal diyorum calmiyor. Radyo calmaya devam ediyor. Mode tusu basinca radyodan cikmiyor. Yardim bu ürünü bende aldım focus ta işe yaramıyor. 21.10.2016 - 11:54 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: 15.10.2016 - 19:10 tarihinde, BulentGulsahin yazdı: Bülent telefona gelen çağrıları da araç içindeki hoporlör lere veriyor mu bunu almak lazım ama o da tükenmiş Kasım 24, 2016 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap