Onur G Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Ergün abinin önerdiği ürünü sipariş ettim onaylandı bakalım gelsin deneyip yazıcam tekrar. fm üzerinden yayın yapan cihaz aldım tesisatı cok zayıf küçük bi oynamada yandı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Çırakoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Şimdi, Onur G yazdı: Ergün abinin önerdiği ürünü sipariş ettim onaylandı bakalım gelsin deneyip yazıcam tekrar. fm üzerinden yayın yapan cihaz aldım tesisatı cok zayıf küçük bi oynamada yandı. http://urun.n11.com/arac-sarj-cihazi/xiaomi-roidmi-2s-bluetooth-arac-sarj-aleti-mikrofonlu-P90682757 bende bu ürünü aldım şuan memnunum büyük şehirlerde frekans sorunu oluyor.izmirde bir tane buldum. ürün aliexpress tede var ama tr ile aynı fiyat burdan kuponla indirim alabilir yada taksit yaptırabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur G Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Xiaomi geçerli bir marka fakat fm de istediğim kaliteyi alamadım hemde şehiriçi sıkıntı oldu birde yanınca yenisini almadım. Aliexpress göndersin kullanıp görecez en azından dokunmatik sistem taktırana kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Çırakoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 asus marka telefonlarda cyclone marka bluetooth calışmıyor ben aldım taktırdım ve söktürdüm bilginiz olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Çırakoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 14.01.2017 - 14:18 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: Benim aracımda da aux olmadığından https://www.aliexpress.com/item/Dual-Output-3-5mm-Car-USB-Bluetooth-Receiver-Wireless-AudioReceiver-Adapter-bluetooth-audio-adapter-C/32654364790.html?spm=2114.13010608.0.0.CXbJmH bu ürünü aldım. Araç USB portuna taktıktan sonra telefonu eşleştiriyorsunuz ve telefondaki tüm sesler araca aktarılıyor gelen çağrı sesleri dahil, yani hem müzik dinleniyor (telefondaki mp3 ve internet radyosu veya spotify gibi ) hem de telefon görüşmesi yapılıyor. Karşıdaki kişinin sesi araç hoporlerinden çıkıyor ancak sizin sesiniz tabi ki telefonun mikrofonundan karşıya gidiyor biraz gecikmeli ancak yine de çalışıyor. Direksiyon üzerindeki media düğmelerinden şarkılarda ileri - geri yapılabiliyor, ses yükseltilip alçaltılabiliyor. geldi ürün tam anlattığınız gibi teşekkür ederim. tek sorun telefonda 3-4 saniye bir gecikme yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 (düzenlendi) Hayırlı olsun, Evet biraz geciklemi yayın yapıyor, bazen de anlık olarak hızlı çaldığı oluyor. Ancak şu ana kadar benim ihtiyacımı karşıladı. Haziran 9, 2017 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2017 MerhabaÖnerilen ürünlerde boyutlar büyük olduğu için çok göze çarpacaktır diye düşünüyorum.http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-bluetooth-dongle-v4-0-mini-v4-0-bluetooth-adaptor-293204285Tablet PC diyor ama bu tarz bir ürünü Focus 3'te deneyen oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 MerhabaÖnerilen ürünlerde boyutlar büyük olduğu için çok göze çarpacaktır diye düşünüyorum. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-bluetooth-dongle-v4-0-mini-v4-0-bluetooth-adaptor-293204285 Tablet PC diyor ama bu tarz bir ürünü Focus 3'te deneyen oldu mu? En iyisi kendim deneyim dedim [emoji1] Gittigidiyordan sipariş ettim. Uyum sorunu var sanırım. Eski model bir aparat almışım. Diğer tavsiye edilen bluetooth lardan deneyeceğim. Bu arada FAT32 olmasına rağmen usb den müzik dinlemede sıkıntı olmuştu. Flash diski FAT32 olarak tekrar biçimlendirip denediğimde çalıştı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 3 saat önce, İdris Ö. yazdı: En iyisi kendim deneyim dedim Gittigidiyordan sipariş ettim. Uyum sorunu var sanırım. Eski model bir aparat almışım. Diğer tavsiye edilen bluetooth lardan deneyeceğim. bilgisayar için bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 bilgisayar için bu [emoji4] Evet alırken fark etmiştim ama şansımı denedim [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Nihayet sonuca ulaştım [emoji1] Bluetooth' a gerek kalmadı. Çok uzun süre deneme şansım olmadı ama ses aktarımı güzel. Hareket halinde nasıl olacak bakalım Şarj için gelen Usb kablosu bozuk çıktı ama samsung şarj aletleri ile uyumlu olduğu için önemsemedim.Çakmaklığa direkt bağlanan fm transmitterlere göre daha küçük boyutlarda olması da güzel.http://www.hepsiburada.com/autocsi-bluetooth-gerektirmeyen-mucize-arac-kiti-tum-telefonlara-uyumlu-p-HBV000002YBSB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Anıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 6 saat önce, İdris Ö. yazdı: Nihayet sonuca ulaştım Bluetooth' a gerek kalmadı. Çok uzun süre deneme şansım olmadı ama ses aktarımı güzel. Hareket halinde nasıl olacak bakalım Şarj için gelen Usb kablosu bozuk çıktı ama samsung şarj aletleri ile uyumlu olduğu için önemsemedim. Çakmaklığa direkt bağlanan fm transmitterlere göre daha küçük boyutlarda olması da güzel.http://www.hepsiburada.com/autocsi-bluetooth-gerektirmeyen-mucize-arac-kiti-tum-telefonlara-uyumlu-p-HBV000002YBSB bunu nasıl bağladınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 bunu nasıl bağladınız? Telefonun kulaklık çıkışına bağlanıyor.Aracın radyosu boş bir frekansa ayarlanıyor.Cihaz da bu frekansa getiriliyor ve ayarlanan frekansta yayın yapmaya başlıyor. Araç radyosu da bu frekansta çalan müziği radyo çalar gibi araç içine veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Bende de var o ürünün aynısı aliexpressten 4 dolara almıştım 3 sene önce. Bass frekanslarını sağlıklı iletemiyor. Müzik normal çalarken sıkıntı yok. Müzik ritimleri bass frekanslarını vurduğu zaman cızırtı yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür nail Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 (düzenlendi) arkadaşlar usb çalarken hep karışık çalıyor bi türlü sıra ile çaldıramadım nasıl değiştiriliyor bu tamam buldum Ağustos 7, 2017 Özgür nail tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap