Ali Sünbül Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar Sony'ye ait -8'' sanırım- multimedia sistemden Türkiye'de bulunabilir mi? Şubat 25, 2014 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi imla ve türkçe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 8" inç dediğinize göre Sony My Ford Touch'dan bahsediyorsunuz. Onun satışı avrupada bile yok diye biliyorum Amerika kıtasından getirmeniz gerekiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Kullananlar var ama yurt dışından getirttiler diye biliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 EZPAR OTO Ankara da bu var 2000 tl 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 EZPAR OTO Ankara da bu var 2000 tl Aslında kabloları vs tam ise 1000-1500 arasında para verilebilir tabii bu benim şahsi fikrim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 En son 1000 tlye veriyorlardı zaten, forumdada başlık açıp yazmıştım. Görünürde fotoğraftaki 3 parça var, gerisini malların arasın arayıp bulabilirseniz onlarıda veriyolardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Daha ucuz bulunabilirmi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Daha ucuz bulunabilirmi acaba? Bence çok zor.. Yine de sabırlı olur ve çok araştırırsanız belki bulunabilir diyorum ama.. Küçük bir ihtimal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 En son 1000 tlye veriyorlardı zaten, forumdada başlık açıp yazmıştım. Görünürde fotoğraftaki 3 parça var, gerisini malların arasın arayıp bulabilirseniz onlarıda veriyolardı. Bu navigasyonlu version mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Bu navigasyonlu version mu? Bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Hala duruyor mudur acaba satıldı mı bilginiz var mı @Ozan Kar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 2 saat önce, Özer Aksu said: Hala duruyor mudur acaba satıldı mı bilginiz var mı @Ozan Kar bilgim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap