Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2011 Arkadaşlar hemen hemen hepimiz otomobillere gönül vermiş insanlarız. Merak edenleriniz vardır illaki acaba bu otomobil parçaları nasıl üretiliyor diye. %100 olmasada kıyısından ve köşesinden bende bu işi yapmaktayım.Netten bulduğum üretim videolarını ve resimlerini ayrıca kendi yaptığım işleri elime otomotiv ile ilgili işler geldikçe sizlerle bu konuda paylaşacağım. İlk olarak şuan yaptığım işten başlıyorum Toyotanın bir modelinin hava filtresi kutusuna giden borunun kalıbı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 V8 motorbloğu üretimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Ogün'm hep merak etmişimdir..Daha fazlasını bekilyoruz Eline sağlık şimdidenn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Sağolasın Yakupcum elime otomotiv sektörü ile ilgili işler geldikçe resimlerinde devamı gelecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Sağol Ogüncüm,güzel bir paylaşım olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sühade Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Bana da f2 tek kapı marşpiyel kalıbı lazım Bulan duyan gören var ise haber versin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Seri üretimemi geçicen Süha abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 başım dönüyor benim bu adamın bahsettiklerinden...bildigim tek kalıp var oda evdeki kek kalıbı....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sühade Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Seri üretimemi geçicen Süha abi şu meşhur karlıkçı Halil 3 ay önce 200TL istediği takıma şimdi 350 TL istiyor ona uyuz oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 mantık aynı abi kek malzemesi yerine sıcak plastiği veriyorsun kalıbın içine o resimdeki çeliğin tam tersi var bide 2 .elik üst üste kapanıyor araya sıcak plastik doluyor sonra su ile soğutuluyor kalıp açılıyor Hop parça elimzde bu işlem çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 şu meşhur karlıkçı Halil 3 ay önce 200TL istediği takıma şimdi 350 TL istiyor ona uyuz oldum bostancı otosanayiide crazy cars var Ahmet usta bide ona sor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sühade Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 yarın bir uğruyayım bakalım ordan geçen akşam üzeri, rakamları nasıldır normalde ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 işine göre değişir pazarlığı sağlam yaparsan anlaşırsın Süha abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap