Burak Çopursan Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2014 arkadaşlar aracımı alalı daha 1000 km yaptım motordan rölantide ve hareket halinde vites boştayken bile sürekli gıj gıj gıj şeklinde bir ses var. batman servise sordum normal olduğunu söyledi sizce normal mi? kafamı karıştırıyor. bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 arkadaşlar aracımı alalı daha 1000 km yaptım motordan rölantide ve hareket halinde vites boştayken bile sürekli gıj gıj gıj şeklinde bir ses var. batman servise sordum normal olduğunu söyledi sizce normal mi? kafamı karıştırıyor. bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda? Baştan beri var mı bu ses? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çopursan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Baştan beri var mı bu ses? bir buçuk aydır yaşıyorum bu sorunu 12 aralıkta aldım aracı ortalama 350-400 km den sonra oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 bir buçuk aydır yaşıyorum bu sorunu 12 aralıkta aldım aracı ortalama 350-400 km den sonra oldu. Bendede 12Bin km de böyle bir ses olmuştu. Triger kayışından olduğu ortaya çıktı. Belki benzer birşeydir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Benimde görüşüm Servet abi gibi triger ama v kayışı bilyelerine bakılmalı derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çopursan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Bendede 12Bin km de böyle bir ses olmuştu. Triger kayışından olduğu ortaya çıktı. Belki benzer birşeydir. benimde şüphem trigerden ama servis rodaj süresinden sonra düzelebilir belki dedi. olmadı başka servise göstermeyi düşünüyorum ama güvenilir bir servis arıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 benimde şüphem trigerden ama servis rodaj süresinden sonra düzelebilir belki dedi. olmadı başka servise göstermeyi düşünüyorum ama güvenilir bir servis arıyorum Ben üç kez servise gitmek zorunda kaldım. Bastırınca artık dayanamayıp söktüler arabayı, kayış çatlak çıkmıştı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Tarif ettiğiniz ses benim aracımda da var kayış ötme sesi gibi benzinli f3 ü olan arkadaşlarım var aynısı onlarda da mevcut.Ses normal bence hocam birazda aracın yeni olmasından kaynaklanıyor.Önceki aracımın kayışları değiştiğinde aynı ses vardı 4-5 bin km sonra kesiliyor ses. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çopursan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 sizce uzun yolda sorun çıkarır mı 1000 km gideceğim batman-aksaray Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercüment Balcı Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Benim araç rölantide motor soğuk iken 1000 devir civarı bu sesi yapıyor. Isınıp 800 devirlere düşünce kesiliyor, hafif gazla tekrar 1000 devri bulunca başlıyor, 1000 devri geçince yine kayboluyor. Sırf bu yüzden aracı aldığımın 2. haftası servise gittim. Yazılımları kontrol edildi, sorun çıkmadı. Aynısından 0 km başka araç getirip gösterdiler, aynı sesi bu araçta da duyunca ikna oldum. Usta, sesin bu devirde benzin hava oranlarındaki değerlerden kaynaklandığını, sorun teşkil etmediğini söyledi. 1 ay sonra aynı araçtan başka bir arkadaş ta aldı, aynı sesin bunda da mevcut olduğunu gördüm. Her şey normal yani... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ergül Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 aynı sıkıntı bende 1000 - 1300 devirlerde var ve servisteki abi devirdaimden dedi . garanti bitmeden garanti kapsamında yakın zamanda değiştirmeyi dişünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Burak Çopursan
arkadaşlar aracımı alalı daha 1000 km yaptım motordan rölantide ve hareket halinde vites boştayken bile sürekli gıj gıj gıj şeklinde bir ses var.
batman servise sordum normal olduğunu söyledi sizce normal mi?
kafamı karıştırıyor.
bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap