Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2011 Selamlar... 14.90 TL ye aldığım Ez-jet 'i bugün kullandım... Öncelikle, gerekli şeyleri belirtelim; -- EZ-JET (Şart) -- Focus (Gerek-Şart) -- Hortum (Şart) -- 2 Adet Hortum Kelepçesi (Şart) Yorum; Sabun kısmına sahip olması çok güzel, 2 Kez yıkadım nerdeyse hiç azalmadı... (Aslında azalıyor fark etmiyorsunuz) Ben deterjan koydum ama araba yıkama şampuanı daha iyi olacaktır muhtemelen... Kirleri çıkartmak için köpüklü iken süngerle silmekte fayda var sadece su basıncı yetmez... Gayet memnun kaldım ben .. Videolarım; Çok iyi çekemedim ama idare ediniz Resmi https://www.buyezjet.com/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 süper bir icat...Tşkrlr... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Abi e-bay den mi getirttdin 49 tl diyorda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Abi e-bay den mi getirttdin 49 tl diyorda Hayır onurcum, ilk cümlemde dediğim gibi ''14.90 TL'' http://urun.gittigid...0QQidZZ43602624 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Hayır onurcum, ilk cümlemde dediğim gibi ''14.90 TL'' http://urun.gittigid...0QQidZZ43602624 Satıldı ya hemen 30 tl yapmışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Satıldı ya hemen 30 tl yapmışlar Genelde 29 tl civarındaydi doğrudur..Eleman ilanda yazdığı gibi 3 gün indirmiş..Ama başka satıcılar da farklı fiyata veriyor.... Aldığım ürün kutusu ile birlikte geldi..Kuşe kağıtda kullanım klavuzu mevcut (ing.ce) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 yakup abi çok güzel bişeymiş.... Tam olarak nasıl yani memnun kaldın mı? Artı bir çok yönü var anladığım kadarıyla...Peki hoşuna gitmeyen bir bölüm var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 iyi yıkayamamışsın Yakupcuğum beğenmedim araba yıkama stilini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 iyi yıkayamamışsın Yakupcuğum beğenmedim araba yıkama stilini Gelip yardım etseydin Aynı anda 2 iş olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Ediyim boss ayıp ettin Gel bi pazar sabahı iş yerime araba yıkama partisi verelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 24TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Bir gün arabam olursa alacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Güzel bişeye benziyor, alsam artık kendim yıkarmıyım acep erinmeyipde Haftada 10-15 lira cebimde kalır hem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yakup abi bu arada arabaı koyduğun yer dikkatimi çekti tam balkon altı arabanın üstüne bir şey düşebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 24TL Sipariş ettim bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap