Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yakup abi bu arada arabaı koyduğun yer dikkatimi çekti tam balkon altı arabanın üstüne bir şey düşebilir Canım yıkamak için oraya çektim normalde orada değil ama canımız sağolsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Arabayı bugün misssss gibi yaptım içini dışını kendi elimde temizledim ohhh Böyle sürmek keyif verici oturunca miss kokuyor Temizlik ürünleri sağolsun hayatı kolaylaştırdı... Ez-jet ve sünger dış temizlemeye yetti..Cila da atsam iyi olurdu ama yoruldum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Ağzımı sulandırma boss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Vallahi içine oturunca mis kokuyor ya o zaman keyfi diyecek yok Güneş gözlüğün gözünde deponda doluysa ohh gezzzz Ogün haydi dışarı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Pazara ne kaldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Bende böyle gaza gelebilsem yıkama konusunda ahh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Gazlarız abicim yeterki sen iste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Valla bekarken, 67 model Opel recordumuzu bile severek zevkle yıkardım. Keza yıkandığı belli bile olmazdı Şimdi cillop gibi araba duruyor bırak yıkamayı bazan yıkamacıya götürmeye üşeniyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Evlilik aşkı öldürüyor (otomobil aşkı) ahahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Tam olarak öldürmesede, kuma muamelesi görüyor bazan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 sonuçta ölmüş abim cıncıh gibi F2yi yıkamaya ve yıkatmaya üşeniyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Evlilik aşkı öldürüyor (otomobil aşkı) ahahahaha Her türlü aşkı sekteye uğrattığı kesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 İllaki olacak abicim. Birşeyleri istiyorsak eğer birşeylerden vazgeçmemiz lazım Bu benim için BMW hayali.. Senin için başka bir hayal başkaları içinde aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Nasıl ki 2 demiri birbirine kaynatırken demirlerin ucları eriyip bazı şeylerini feda ediyorlarsa, evlilikte benzer bi durum. teşbihte hata olmazmış 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Nasıl ki 2 demiri birbirine kaynatırken demirlerin ucları eriyip bazı şeylerini feda ediyorlarsa, evlilikte benzer bi durum. teşbihte hata olmazmış Aman yarabbim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap