Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Nasıl ki 2 demiri birbirine kaynatırken demirlerin ucları eriyip bazı şeylerini feda ediyorlarsa, evlilikte benzer bi durum. teşbihte hata olmazmış Daha önce söylemiştin bana bu sözü abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Aman yarabbim Çok mu kötü benzetme olmuş Aydın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Çok mu kötü benzetme olmuş Aydın Yooo çok güzel, böyle birşeyi düşünüp yazmış olmana şaşırdım sadece. Ama çok güzel özetlemişsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yooo çok güzel, böyle birşeyi düşünüp yazmış olmana şaşırdım sadece. Ama çok güzel özetlemişsin. Özrü kabahatinden beter O kadar düşük kapasitelimi duruyorum yoksa Ben bu sözü yıllardır söylerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Zaman ayırıp emek verdin ya o anlamda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Özrü kabahatinden beter O kadar düşük kapasitelimi duruyorum yoksa Ben bu sözü yıllardır söylerim. Hey Allahım, yani ben çok kapasitesizim böyle şeyleri hiç düşünemem, senin düşünmüş yazmış olmana şaşırdım. oldu mu güzelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Hey Allahım, yani ben çok kapasitesizim böyle şeyleri hiç düşünemem, senin düşünmüş yazmış olmana şaşırdım. oldu mu güzelim Oldu oldu bugünde alınganlığım üzerimde Yahu ben onları şakasına dedim zaten sonundaki güleçler ondandı. (güleç nasıl bi kelime ya ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 smile'dan iyidir canım futbolcu vardı güleç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Gökhan Güleç miydi o fitbulcu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yakup mesaj attım satıcıya hortum aparatı varmış kutunun içinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yakup mesaj attım satıcıya hortum aparatı varmış kutunun içinde Çok iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Yakup ilk videonda biri arabana işiyormuş gibi görünüyor Aparat çok güzelmiş alsam mı? Alacaksam nerden bulsam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Yakup ilk videonda biri arabana işiyormuş gibi görünüyor Aparat çok güzelmiş alsam mı? Alacaksam nerden bulsam? Arada bende i..yom Abi sende makina var napcan ki bunu ? GG veya sahibinden'de mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Hepsiorada da varmış ama almayacağım. Basınçlı makinada da aynı özellik var (sabun aparatı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Bugün günlerden ez-jet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap