Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ürünlerimiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Burası ayna degil kapı Cila 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Benimkini de yıkasana böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Geçen gün bahçede arabamı yıkıyım dedim ahanda bir baktım babam bu dediğiniz zamazingoyu almış. Şu kadarını söyliyim eğer elinizde basınçlı yıkama makinası yoksa bu aletten daha kullanışlı bişey bulamazsınız. Hem güzel hemde araç yıkaması çok keyifli ama boru takma aparatınıda alırsanız yoksa hortum takmaktan sıkılabilirsiniz çünki su baya tazzikli geliyor.Ve gelen suyun kendinden basınçlı olmasında fayda var az basınç gelen suda basıncı arttırmıyor bunuda bilin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 (düzenlendi) @Yakup Çağatay bu alet her türlü hortuma uyuyor mu yoksa sadece musluk hortumuna göre mi. Bizim bahçede kuyu ve su dinamosu var, daha kalın hortum ve daha basınçlı su akıyor. Onla kullanablir miyiz? Mayıs 15, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 32 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: @Yakup Çağatay bu alet her türlü hortuma uyuyor mu yoksa sadece musluk hortumuna göre mi. Bizim bahçede kuyu ve su dinamosu var, daha kalın hortum ve daha basınçlı su akıyor. Onla kullanablir miyiz? Küçük bunun ağzı ama aparat vardır belki Kelepçeler mükemmel sıkılmadıkça çok fazla basınca dayanamıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 2 tane vardı bende, nereye koydum acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap