Tolga Sobacı Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2014 Herkese iyi aksamlar Cep telefonumla araç bluetooth eslestiriyorum hic sorun yok fakat asus tablet ile eslestirince Maalesef bluetooth durdu ve eşleşme hatasi uyarisi aliyorum sorun nedir tecrübesi olan varmi Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Tablet'e uygun değil ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Sobacı Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Ford a ait bir hatami sportage ile demiyorum oluyor sonuç olarak android degilmi farki ne telefonun baglaniyor Tahminin aracimda güncelleştirme sorunu var tablette bluetooth 4.0 yüklü cunku tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Profildeki araç bilgileriniz yetersiz bu sebeple ben yardımcı olamıyorum. Buradan kontrol edin cihazınız yoksa çalışmaz. http://www.ford.com.tr/otomobiller/teknolojiler/mobil-cihaz-uyumlulugu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Sobacı Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Eniyisi servise götüreyim çok teşekkürler ilgin için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap