Mertcan Çelik Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2014 Öncelikle: Motosiklet araba veya diğer kara taşıtlarından bir kaç milyon kat daha tehlikelidir. Heleki Ankara gibi aynalarını kullanmayı sevmeyen, kapalı olduğunu fark etmeyen insanların bol olduğu bir şehirde daha da tehlikelidir. Barkın abinin motosiklet sürücülüğüne yeni başlayacaklara yaptığı benzitme yeni kabuğundan çıkmış kablumbağalar gibi olduklarıdır. Bu konuda ilgili video: Altın Elbiseli Adam Trailer: Başlangıç Motoru: Hayati Bilgiler Oynatma Listesi: http://www.youtube.com/playlist?list=PLwkhjyk_a0tqstvZIflkx0J49AgZV6rIQ MotoExpo 1. Gün: Engin abinin önerisiyle Genel Sohbet'i spamlamayı bırakıp ayrı konu açtım, gördüğüm iletileri de taşıdım. Benim uzun süredir aklımda olan bir şeydi motosikletler de hep ötenazi olarak gördüğümden ciddi bir çaba göstermiyordum hiç. Ancak görünce özenmediğimi söylesem yalan olur. Barkın Bayoğlu, Altın Elbiseli Adam, zamanında televizyonda da programlar yapmış motosiklet aşığı bir abimiz. Ben özellikle son zamanlardaki çoğu videosunu izledim, Bilkent'te ve cuma günü de fuarda yaptığı konuşmalara katıldım, net ve gerçekçi konuşan, ilk ilkesi belirttiği gibi dürüstlük olan, kaba tabiriyle kimseye eyvallahı olmayan ciddi bilgili biri bence. Altınlı Gece adı altında yaptığı canlı yayınlardaki konukları da ciddi bilgili insanlar. Youtube sayfasının linki: http://www.youtube.com/channel/UCef-j9u0IYllBZ955fCfa9A Resmi site: http://www.altinelbiseliadam.com/ Dailymotion sayfası: http://www.dailymotion.com/user/altinelbiseliadam/ Eski blog: http://altinelbiseliadam.blogspot.com.tr/ Ben Barkın Bayoğlu'nun ve kaale alabileceğimiz diğer kaynakların önerdiği, özellikle kıyafetleri bu konuya indeksleyerek eklemeyi planlıyorum. Kendime mini bir veri tabanı oluşturmayı zaten planlıyordum, bundan forum da yararlanmış olur Orjinal İleti: valla yandex yukarıdaki fsm'den getirdi, bir kısım hariç fena değildi. Bir ara polis ordusu geçti yanımızdan hyundai accent era'sından transporter'ına ve çevik kuvvet minibüsüne kadar. Forumu da net spamladım kusura bakmayın : Fuara gelecek olursak, enduro adı altında koltuklu motorlar var hiç sevmedim, atv'lerde komple altın rengi kıyafetlerle bezenmiş ablalar vardı ilginçti, kanatlı manatlı ablalar da vardı, Honda abla seçimini yaparken "i wish these were brains" t-shirt'ü giymeye layık ablaları seçmiş. Ancak motosiklet sürücüleri ne hikmetse sadece ilgilendikleri markaları inceliyorlardı, ablaların kalabalığa neredeyse hiç bir etkisi yoktu ki olumsuz etkileri bile olabilir çünkü herkes binerek test ediyordu, ablaya kalk git diyen bile olmuş olabilir. 20 kaada çok başarılı bir motosiklet alınabiliyor abs'sizinden. İlk hedefim para olursa CBR 125R: ya da siyahı: tabi muhtemelen kötü bi scooter ile yaducuz bir motosikletle başlıycam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 @Mertcan Çelik,siyahı iyimiş...bide simsiyah giyinirsin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 @Mertcan Çelik,siyahı iyimiş...bide simsiyah giyinirsin... 6 yıldır neredeyse her gün simsiyah giyiniyorum zaten, mont olarak lacivert bir kapişonlum var.. Son 2 yıldır beyaz t-shirtler de hoşuma gidiyor gerçi de motosiklet kıyafetinde o kadar seçici olabilir miyim bilmiyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 CBR125 yazın 7500 liraya falan sıfır alınabiliyordu sanırım ama şimdi fiyatlar yükselmiştir muhtemelen. Bizim arkadaş almıştı bir de egzoz yaptırmış sanırsın 600lük makine geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 bugun motora başlıyor olsam CBR125R alırdım heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 İlk hedefim para olursa CBR 125R: Bu şey 20 bin mi olmuş. Yoktur o kadar yahu. Şimdi bi baktım da yokmuş zaten. CBR 125 R ın 125 cc motorlar içerisindeki sıvı soğutmali nadir motorlardan olduğunu biliyorum. Ancak ciddi titreme problemi olduğunu okumuştum. Yüksek devirde titreme yapıyormuş. Böyle yapmasa bile ben bir şeyi bir kere alıp uzun dönemler kullanma taraftarı olduğum için ve motosiklet sürücüsüne kısa süre sonra 125 cc lik bir makinenin yetersiz gelme ihtimalinin çok güçlü olduğunu tahmin ettiğim için CBR 250 R ı tercih ederdim. Hem çok daha sağlam, hem de daha uzun süre kullancısına hizmet etme ihtimali olan bir makine. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Bu şey 20 bin mi olmuş. Yoktur o kadar yahu. Şimdi bi baktım da yokmuş zaten. CBR 125 R ın 125 cc motorlar içerisindeki sıvı soğutmali nadir motorlardan olduğunu biliyorum. Ancak ciddi titreme problemi olduğunu okumuştum. Yüksek devirde titreme yapıyormuş. Böyle yapmasa bile ben bir şeyi bir kere alıp uzun dönemler kullanma taraftarı olduğum için ve motosiklet sürücüsüne kısa süre sonra 125 cc lik bir makinenin yetersiz gelme ihtimalinin çok güçlü olduğunu tahmin ettiğim için CBR 250 R ı tercih ederdim. Hem çok daha sağlam, hem de daha uzun süre kullancısına hizmet etme ihtimali olan bir makine. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-3400-km-de-sorunsuz-155387363/detay sıfırı da 9 bin falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Günaydınlar. @Mertcan Çelik, bizim kuzende KTM Duke 125 var. Yeni başlayanlar için mükemmel bir alet, hafif, yere yakın, motor yeterli gibi, şanzıman çok kullanışlı, şehir içi yakıtı 2-2,5L/100km, sürüşü çok dengeli, ben bile kullanabildim ilk oturuşta. http://www.motorbeam.com/bikes/ktm-duke/ktm-duke-125-review/ Abi çok başarılı dursa da fiyat olarak CBR'ın 2 katı neredeyse. Düzgün öğrenene kadar, min. 10-15k km, biraz çıtayı düşük tutayım diyorum. Tabi daha büyük etken; anneciğim pek sıcak bakmadığından çok yüksekten uçmak istemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Bu saatte ne desem bilemedim selamlar. Fuara gitme planlarım vardı ama işler çıkacak gibi. Uzak ihtimal görsemde bu motor işi için bir hevesim var aslında. 125 veya 250 ilk bir motor işimi görebilir pekala da. Şehiriçi yeterli hız sağlayacaktır. Uzun yol ve 200km üstü heveslerim yok zaten. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Bu saatte ne desem bilemedim selamlar. Fuara gitme planlarım vardı ama işler çıkacak gibi. Uzak ihtimal görsemde bu motor işi için bir hevesim var aslında. 125 veya 250 ilk bir motor işimi görebilir pekala da. Şehiriçi yeterli hız sağlayacaktır. Uzun yol ve 200km üstü heveslerim yok zaten. Benim de hevesim var. Hele ki chopper motor harley davidson lar ama annem diyor ki oğlum çok tehlikeli izin vermiyorum vs. önüme set çekti hayatımda en çok yapmak istediğim şey bakalım ne olcak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Benim de hevesim var. Hele ki chopper motor harley davidson lar ama annem diyor ki oğlum çok tehlikeli izin vermiyorum vs. önüme set çekti hayatımda en çok yapmak istediğim şey bakalım ne olcak Benim ki daha çok orta yaş bunalımı olabilir. Ama pek o tip havalı makinalarda gözüm yok. Amaç keyif ve trafikten kurtulma. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Ama pek o tip havalı makinalarda gözüm yok. Amaç keyif ve trafikten kurtulma. Benim de hava da gözüm yok da ben gürültüyü severim. Hele motor seslerine hastayım. Yani gitmesem bile motosiklet çalışırken yanında bekleyeyim sürmeyeyim o da yeter bana o derece mutlu ediyor beni Ses muazzam bana göre kimine göre baş ağrısı anlayamazsınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Benim ki daha çok orta yaş bunalımı olabilir. Ama pek o tip havalı makinalarda gözüm yok. Amaç keyif ve trafikten kurtulma. abi bende şuan yamaha ybr 125 var 2013 model inanın cok konforlu cok rahat bir motor bence bir bakın fiyatıda uygun diğer motorlara göre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 abi bende şuan yamaha ybr 125 var 2013 model inanın cok konforlu cok rahat bir motor bence bir bakın fiyatıda uygun diğer motorlara göre Bende de bianchi dağ bisikleti var şimdilik bununla idare ediyorum 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Bende de bianchi dağ bisikleti var şimdilik bununla idare ediyorum 100 km ye kaç yakıyor bu ? :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap