Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Parmak izi ayrı bir sıkıntı gecen hafta özel rica ile araya girdik yoksa başvuruyu kaçırıyorduk. Sanırım bu donem için parmak izi verme süresi uzatılmış. Pasaport için verdiysen ilgili kağıda sistemde parmak izi mevcut gibi birşeyler yazıyorlar. Yine de alıyorsun ama. Bu arada direksiyon sınavında ne yaptırdılar. Heryerde ayrı uygulama varmış. Pasoport ile yırtacağımı düşünmüştüm ben de tekrar alınması da ayrı saçmalık. Benimki fazla bile rahattı bizim tarafa denetmen filan kimse gelmedi ancak bir sürücü kursu motosiklet yerine skuter getirdiği için o gün sınava girecek herkesinki ertelenmiş mecburiyetten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 de8ec28a873f8a16be361c092ba9fa48 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Tahla var tahla var ne var ki çok yaptım ben bundan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 ne var ki çok yaptım ben bundan Tabi la arabayla bile yapmışındır sen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Sonunda B-A2 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 ed72d42a4b1243c96c56be5284c68272 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 30m dolar ediyormuşuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Kıyafette ucuza kaçma planları yaparken bu denk geldi: https://www.facebook.com/photo.php?v=10152123148496743&set=vb.155927831742&type=2&theater Forumlardaki hangi kaskı alayım sorularına cevap olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Bugün ilk kez trafik denebilecek yollara çıktım. Araba sayısı çok azdı tenhalara doğru gittiğimden de sürüş, hız filan baya eğlenceliydi. Bizim 250'lilik 140'ı geçmedi ya da yol yetmedi, 120'ye kadar yeterli bir ivmelenmesi var. Trafik ışıklarında önden önden uzamak pek eğenceli, 10.000 devir çevirmek dizelden sonra paha biçilemez. Kıyafet alma işini haftaya sınavlarım neyim bitinceye erteledim en az. Hem kilo açısından da ilerleme olmuş olacak. Sonrasında da 1-2 gezi ve günlük okula git gellerle devam ederik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Bugün ilk kez trafik denebilecek yollara çıktım. Araba sayısı çok azdı tenhalara doğru gittiğimden de sürüş, hız filan baya eğlenceliydi. Bizim 250'lilik 140'ı geçmedi ya da yol yetmedi, 120'ye kadar yeterli bir ivmelenmesi var. Trafik ışıklarında önden önden uzamak pek eğenceli, 10.000 devir çevirmek dizelden sonra paha biçilemez. Kıyafet alma işini haftaya sınavlarım neyim bitinceye erteledim en az. Hem kilo açısından da ilerleme olmuş olacak. Sonrasında da 1-2 gezi ve günlük okula git gellerle devam ederik Bekir abi bak buluşma ayarlasak Mertcan motorla gelcek kesin.Mertcan nerelerde geziyosan söylede ecoboost çetesi takılalım peşine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Bekir abi bak buluşma ayarlasak Mertcan motorla gelcek kesin.Mertcan nerelerde geziyosan söylede ecoboost çetesi takılalım peşine Sizin kem gözlerinizle düz yolda tahla mahla atarım sonra gelmeyin! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Bugün ilk ciddi trafik deneyimimi gerçekleştirdim. İncekten çıktım galeriyaya kadar gittim geldim. 20 km civarı gidişte yoğun ama akışkan dönüşte idare eder yoğunlukta trafik. Beklediğimden kolay olması çok ilgincime gitti. Sıkıştıran edene denk gelmedim ne hikmetse. Ya da o yolu kullananların çoğunluğu belirli bir gelir düzeyinin üzerinde olduklarındna çoğunlukla daha medeniler. Finalleri riske atmamak için arabayla giderim de hazirandan itibaren Allah dört tekere düşürmesin demeye başlarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Araba varken şu neidüğü belirsiz motorlara binenleri de anlamam hele de işi gücü olmayanları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Işi gücü olan hiç binemiyor ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Binmeyene anlatmaya çalışmak gereksiz Her gün trafikte saatlerini harcayanlar için işe güce ekstra vakit bile yaratabilir 250'lilik bir skuter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap