Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Vstorm candır. Scooter yalandır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Binmeyene anlatmaya çalışmak gereksiz Her gün trafikte saatlerini harcayanlar için işe güce ekstra vakit bile yaratabilir 250'lilik bir skuter Sende böyle düşünüyordun yani Neyse bencesi böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Sende böyle düşünüyordun yani Neyse bencesi böyle. Ben daha beterdim la. Direkt ötenazi olduğunu iddaa ediyordum Oradan buraya geçtiğim için diyorum insanların anlamaması normal. Zevk renk meselesi aslında bu da çoğunluk hep benim bir zamanlar yaptığım gibi mantığına bakıyor, tehlikesini hesaba katınca olumlu bakamıyorlar doğal olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Ben daha beterdim la. Direkt ötenazi olduğunu iddaa ediyordum Oradan buraya geçtiğim için diyorum insanların anlamaması normal. Zevk renk meselesi aslında bu da çoğunluk hep benim bir zamanlar yaptığım gibi mantığına bakıyor, tehlikesini hesaba katınca olumlu bakamıyorlar doğal olarak Benimde yukarda bahsettiğim bu, zevk için biraz motorun motor olması lazım diyorum Seni anlamaya çalışmıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Motorun motor olması için ya motoru alıp uzunca motorla eğitim alacaksın yada az eğitim ufak motor yapacaksın. Yoksa tehlikeli sürüş araba gibi değil daha teknik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Benimde yukarda bahsettiğim bu, zevk için biraz motorun motor olması lazım diyorum Seni anlamaya çalışmıyorum Motorun motor olması lazım derken ne kast ettiğini anlamadım. Sürülüyorsa 600'lük mü sürülmeli? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Motorun motor olması lazım derken ne kast ettiğini anlamadım. Sürülüyorsa 600'lük mü sürülmeli? Durduğu yerde yürek yakacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Durduğu yerde yürek yakacak Üzerinde benim gibi bir göbekli varken ne yürek yakması Chopper yada şekil spor motorlar istiyosun sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 bugun bizim blogun önüne bir dragstar parketti, hemde 35 plaka, içim gitti. Aslında benim ama çaktırmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 100 km civarı yapmış olabilirim bugün bakmayı unuttum km şeysine. Overpriced stomp grip'lerimi de yapıştırttım. Pazar da gezi varmış, işi gücü ondan önce bitirmem gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Motosiklet hata affetmiyordu tamam da yoldaki hataları da affetmiyormuş ya la. Basit ve yavaşca sola dönerken önden kaydı, artık bala şeye mi denir, bilinçaltı refleksleri mi denir ne denir bilmem de şansıma kurtardım resmen. Çok şükür düşeyazarak ilerideki düşme ihtimallerimi az çok düşürmüş oldum bu tecrübeyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Motosiklet hata affetmiyordu tamam da yoldaki hataları da affetmiyormuş ya la. Basit ve yavaşca sola dönerken önden kaydı, artık bala şeye mi denir, bilinçaltı refleksleri mi denir ne denir bilmem de şansıma kurtardım resmen. Çok şükür düşeyazarak ilerideki düşme ihtimallerimi az çok düşürmüş oldum bu tecrübeyle Yağ mazot çamur micir yolda problem oluyormuş zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Yağ mazot çamur micir yolda problem oluyormuş zaten. Abi yolda hiç bir şey görünmüyordu da anlattığımda söylediler orası hem ters açılı hem de aşırı kayan bir yermiş. Arabalar bile kayabiliyomuş bazen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Benide dün ambulans altına alıyordu..yanından geçiyordum beni görmedi üzerime kırdı.Aracın sağındaydım ve sağa yatmamak için omzumla ambulansa dayandım..resmen ikili temsa geçtik..son anda gaza asılarak tehlikeden kurtuldum.. Kİm nederse desin İstanbul trafiğinde güçlü motor şart..tehlike anında gazlayarak kaçmak,herzaman iyi oluyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Benide dün ambulans altına alıyordu..yanından geçiyordum beni görmedi üzerime kırdı.Aracın sağındaydım ve sağa yatmamak için omzumla ambulansa dayandım..resmen ikili temsa geçtik..son anda gaza asılarak tehlikeden kurtuldum.. Kİm nederse desin İstanbul trafiğinde güçlü motor şart..tehlike anında gazlayarak kaçmak,herzaman iyi oluyor.. Geçmiş olsun tam omuz omuza mücadele desene 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap