Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Bilemiyorum, bakmam lazım ehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 @Engin Uzunoğlu, Abi sen babama çok benziyorsun Ne bisiklet aldı bana ne motorsiklet. Ehliyeti aldım arabayı da kendim aldım artık He he. Ilk arabamın tüm parasını ben ödedim. Fakat tüm maaşımı taksite verdigim için harçlık vermişti. bu araba da bile peşinata destek atmıştı mesela. Yani kıssadan hisse aşağı yukarı otuz yaş civarı insan biraz daha sakinleşip duruluyor. Ben kendimden ornek alarak konuşuyorum. Ama ondan önce arkadaş ortamı, gençlik hevesler vs etkili oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Baba ne ise çocuk da o olur. Eğitim ile herşeyin olmayacağını Mertcanın daha iyi anlaması gerekiyordu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Baba ne ise çocuk da o olur. Eğitim ile herşeyin olmayacağını Mertcanın daha iyi anlaması gerekiyordu Babası okumuyordur burayı inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Çoğu şey oluyor. La ne eğitimi aldın da amacına ulaşmadı. Somut şeylerle gel bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yav konuyu kirlettik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Çoğu şey oluyor. La ne eğitimi aldın da amacına ulaşmadı. Somut şeylerle gel bana Anlamak istemiyorsun ki niye yorulayım yazarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yav konuyu kirlettik. bisiklet alayım diyorum...bir arkadaşın arkadaşı satıyormuş bisikletini...scott marka 500tl...tam modelini bilmiyorum...balıkesirde 5-6 km git gel yapılacak nasıl bir bisiklet alayım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 bisiklet alayım diyorum...bir arkadaşın arkadaşı satıyormuş bisikletini...scott marka 500tl...tam modelini bilmiyorum...balıkesirde 5-6 km git gel yapılacak nasıl bir bisiklet alayım? Scott 500 tl ucuz valla. Çok pahalı markadır. Modelini öğren. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Scott 500 tl ucuz valla. Çok pahalı markadır. Modelini öğren. 2012 de almış...yarın öğrenirim modeli... katlanır bisikletler için ne diyorsun abi? aslında ilgim onlara...beğeniyorum onları... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Bu arada motorsiklet değil motosiklet. "R" yokmuş, geç keşfettiğim iyi olmadı da düzeltirim hepsini şimdi 5 dakikaya Yav konuyu kirlettik.Çok da konudışı değil yav. Zaten kaç kişi okuyordur Anlamak istemiyorsun ki niye yorulayım yazarak Anlamaya da çalışıyorum oysaki.Vallahi California Superbike School öncesi/sonrası bir iletişim kursuna neyim gideceğim sinir oldum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Diksiyon, hitabet, yemek yeme, vücut dili eğitimlerine gitmek daha mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 2012 de almış...yarın öğrenirim modeli... katlanır bisikletler için ne diyorsun abi? aslında ilgim onlara...beğeniyorum onları... Katlanır olması anlamlı ise al. Lastik çapları küçük daha çok yorar. Katlanır taşınır olması önemli ise al. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Diksiyon, hitabet, yemek yeme, vücut dili eğitimlerine gitmek daha mantıklı Vücut dilini az çok biliyorum, araştırdığım ve üzerine 2-3 belgesel izlediğim bir konu, yemekte de baya bilgim var ancak uygulamada çok kolay kaçıyorum. Diksiyona gitme gereği duymadım pek fazla konuşmadığımdan, hitabet de aynı şekilde. Babası okumuyordur burayı inşallah.Ne kast ederek söylediğini anlayamadığım için yorum bile yapamadım ona.Alıntılar içindekiler hariç tüm R'leri uçurdum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Ben sana demedim onu genel söyledim ki babalar zaten itiraz etmez heralda oğlanın ona benzemesine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap