Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Tebrik ederim. Güzel bir ancak bu araçta tek hoşuma gitmeyen spolier biraz daha kapartmalı olsaymış daha iyi olurmuş. Ses sistemi var mı bilmiyorum ama sanırım benim 2005 Focus Ghia ile kıyaslar isek 3 tane alıyor Yakıt tüketimi nedir kaç kuruş EB ne de olsa insan merak ediyor. Hayırlı uğurlu olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Tebrik ederim. Güzel bir ancak bu araçta tek hoşuma gitmeyen spolier biraz daha kapartmalı olsaymış daha iyi olurmuş. Ses sistemi var mı bilmiyorum ama sanırım benim 2005 Focus Ghia ile kıyaslar isek 3 tane alıyor Yakıt tüketimi nedir kaç kuruş EB ne de olsa insan merak ediyor. Hayırlı uğurlu olsun.. konuyu detaylı incelerseniz tüm sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 maşallah çokta güzel duruyor. Lipi merak ettim sanırım polo 6R diye geçiyor,montajı kolay mı acaba? Ben de düşünüyorum fakat uymaz falan demişti bir usta askıya almıştım bende hazır sizde görmüşken sormak istedim benim sana göserdiğim lip kardeşim bu aynısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 10.4 demiş ama çok gibi nasıl oluyor da EB normalde 9.5 in altına düşmesi lazım sanırım biraz ayağımız agır ondandır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 10.4 demiş ama çok gibi nasıl oluyor da EB normalde 9.5 in altına düşmesi lazım sanırım biraz ayağımız agır ondandır bende olsa 12-13 ün altında olmazdı kesin dizelle 7 ortalamam var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Woow dizel ile 7 ortalama var ise Aracın gaz pedalı sanırım takılı kalıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Lip gerçekten çok yakışmış , kazasız belasız sürüşler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 benim sana göserdiğim lip kardeşim bu aynısı Senden sonra zaten her yerde bunu arar,sorar oldum abi ya soktun kafamıza Bir kaç yere sordum getirsem takabilir miyiz diye yok mok deyince askıya almıştım. Havalar bir normale dönsün tutacam kaportacının yada servisin yolunu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Senden sonra zaten her yerde bunu arar,sorar oldum abi ya soktun kafamıza Bir kaç yere sordum getirsem takabilir miyiz diye yok mok deyince askıya almıştım. Havalar bir normale dönsün tutacam kaportacının yada servisin yolunu benim daha duruyo sahibinden de var daha ucuza arkadaşımız pahalı almış bence. aynı ürünü astra için jetta için golf için satıp 300 liraya kadar ücret istiyorlar. amma boyut aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 benim daha duruyo sahibinden de var daha ucuza arkadaşımız pahalı almış bence. aynı ürünü astra için jetta için golf için satıp 300 liraya kadar ücret istiyorlar. amma boyut aynı Aynen model farklılaştıkça ücret büyüyor ancak parça aynı parça olarak kalıyor ilginç Neyse konuyu sabote etmeyelim sonuçta parça güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 benim daha duruyo sahibinden de var daha ucuza arkadaşımız pahalı almış bence. aynı ürünü astra için jetta için golf için satıp 300 liraya kadar ücret istiyorlar. amma boyut aynı http://www.eliftuning.com/Ford-Focus-2011-sonrasi-on-Tampon-Lipi_66081.html#0 200 lira normal bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 http://www.eliftuning.com/Ford-Focus-2011-sonrasi-on-Tampon-Lipi_66081.html#0 200 lira normal bence 80 - 100 lira Ramço ben vermem 200 lira şahsi fikrim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 80 - 100 lira Ramço ben vermem 200 lira şahsi fikrim Valla dandik plastik liplere 100 lira istiyolar ya . Hani şu üniversal diye sattıkları elastik şeyler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Aracta jant ,lastik ve hava filitresi oldugundandır heralde 10.4 litre.Ama yinede okadar guclu bi araca vede benzinli normal gibi... On tampon lipi içinde gercekten hos duruyor aldığın yerde takıyorlar .O kadar para verip tampon eki yaptırmaktan iyi bence bide yay olan arabada daha sık duruyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 10,4 litrelik yakıt tüketimi gerçektende çok yüksek aynı aracı 2 seneye yakın bir zaman kullandım gördüğüm en yüksek tüketim 9 lt. idi onu da kışın soğuk havalarda ş.içi kullanımda gördüm..Yani bu tüketimi yapmak için sürekli basmak lazım arabaya ş.içi .. Uzun yolda ise sürekli 160-200 km arası hızda gitsek ancak bu ortalamayı görürüz yoksa orta performanslı kullanımda uzun yolda 7-7,5 arası yakıyor araç...Ekonomik kullanımda ise 6 litreyi görmek çok kolay ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap