Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 10,4 litrelik yakıt tüketimi gerçektende çok yüksek aynı aracı 2 seneye yakın bir zaman kullandım gördüğüm en yüksek tüketim 9 lt. idi onu da kışın soğuk havalarda ş.içi kullanımda gördüm..Yani bu tüketimi yapmak için sürekli basmak lazım arabaya ş.içi .. Uzun yolda ise sürekli 160-200 km arası hızda gitsek ancak bu ortalamayı görürüz yoksa orta performanslı kullanımda uzun yolda 7-7,5 arası yakıyor araç...Ekonomik kullanımda ise 6 litreyi görmek çok kolay ... Niye böyle imksansız veya zor diyorsunuz ki adam arabanın hakkını veriyor.. 5.0 6.0 litre yaktırmak için 182 ps araba alınmaz kimse kusura bakmasın aynı değerleri 1.0 1.6 atm ile de almak mümkün sonuçta 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 bende olsa 12-13 ün altında olmazdı kesin dizelle 7 ortalamam var hiç sanmıyorum Serdar arkadaş dizelle 7 litre ort. yapıyorsan bunlada 9-9,5 yaparsın ...Heleki uzun yolda dizelle 7 litre ortalama yapıyorsan ecoboostlada 8-8,5 yaparsın ..ş.içi 7 litre ortalama yapıyorsan da 9-10 lt yi geçmez Niye böyle imksansız veya zor diyorsunuz ki adam arabanın hakkını veriyor.. 5.0 6.0 litre yaktırmak için 182 ps araba alınmaz kimse kusura bakmasın aynı değerleri 1.0 1.6 atm ile de almak mümkün sonuçta imkansız ,zor demedimki ben sadece çok yüksek tüketim dedim İstersek 15 litrede yaktırırız araca sürekli dip gaz gidersek ...Kimse zaten 5-6 litre yaktırmak için almıyordur isteyince performans isteyince ekonomi sunuyor bu araç ,tercih edenlerde bunları değerlendiriyordur sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Gereksiz muhabbet çevirmişsiniz. İsteyen istediği kadar basıp istediği kadar yaktırır. Kimisi keyfine basar 10-12Lt yakar kimisi 6Lt yakar ekonomi yapar. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Gereksiz muhabbet çevirmişsiniz. İsteyen istediği kadar basıp istediği kadar yaktırır. Kimisi keyfine basar 10-12Lt yakar kimisi 6Lt yakar ekonomi yapar. Hay agzin bal yesin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 http://www.eliftuning.com/Ford-Focus-2011-sonrasi-on-Tampon-Lipi_66081.html#0 200 lira normal bence Şu eliftuning'in koyduğu fotolara hastayım hani,,hiç bir fotosu net ve düzgün değil mercekle bakıyorum malzemeyi incelemek için.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Aracta jant ,lastik ve hava filitresi oldugundandır heralde 10.4 litre.Ama yinede okadar guclu bi araca vede benzinli normal gibi... On tampon lipi içinde gercekten hos duruyor aldığın yerde takıyorlar .O kadar para verip tampon eki yaptırmaktan iyi bence bide yay olan arabada daha sık duruyor.... Bu lip galiba tam bizim araçlar için üretilmemis. Polonun falan mi acaba ? Birde montaj ne sekil kesme bicme var mi yoksa yapistirma mi yoksa tampon altinda orjinalde bir plastik parca var onun yerine mi takiliyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 tamponun tam altina takiliyor.Hem silikon hemde vidalaniyor.fortlar icin cikarilmis 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Arkadaslar hem lipi soranlar icin. Hemde on far filimini soranlara bi kac resim atiyorum.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Arkadaslar bulusma icin sct club bi bulusma duzenledi cok guzel bi yerdi. Omerlide kasap omer .Isterseniz gorusebilirsiniz.Cok genis ve rahat bi yer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 arkadaslar aracimi bu renge kaplamak istiyorum ne dersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 arkadaslar aracimi bu renge kaplamak istiyorum ne dersiniz. I ıh Bence sizin aracın rengi çok daha iyi Zevkler ve renkler tartışılmaz aslında sizin gönlünüzden geçen önemli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Aslinda oylede bu gun izmit korfez pistinde gordum cok hostu ya.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Sercan'ın aracı bu. Neyse bu renk üretimden kalktı öncelikle böyle beğen seviyesin ölçebilirsiniz. Kaplama zaten boya gibi durmuyor. Zevk sonuçta ama bize sorulduğu için yanıtladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Eyvallah sagol kardesim .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Bence senin arabanın rengi bundan daha iyi. batmanin araçları geliyor aklıma nedense renginden galıba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap