Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Bunlarda benden bize misafir olan kardeslerimle. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 @Aytac Akın, alfa hangi ara geldi gitti ya ben onu farketmedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Alfa cok durdu orda fark etmemissin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Arkadaslar arabama wareks egsoz taktirdim ve duz boru cektirdim .Sesini biraz daha toparlayip size sunacagim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Arkadaslar arabama wareks egsoz taktirdim maliyeti ne oldu ? sesi çok merak ediyorum ... wareks = kumandalı değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 aynen kumandali . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 aynen kumandali . avrupada warex tipi ; trafikte kafa şişmesin diye kullanıyorlar ; tr'de bunu seçmendeki sebep polismi ? polis egzostlu araçlara ceza yazıp bağlıyormu , bu konuda bilgin varmı ... bende düşünüyorum bu konu kafamı kurcalıyor ... Polis salça oluyormu egsoztlu araçlara ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 tabi polis araci direk bagliyor bide aile olunca aracta daha sikinti oluyor.Canin istedinde kapatip acabilirsin ama birz maliyetli oluyor Toplam 1.700 civarinda .Tabi farkli markalar daha ucuz oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Abi sonuçta polis niye yasak kılıyor çevrede gürültü kirliliği var diye. Iyi yapıyorlar vesselam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Abi sonuçta polis niye yasak kılıyor çevrede gürültü kirliliği var diye. Iyi yapıyorlar vesselam. ferrari , racing motor la aç gazı ; bize gelince gürültü kirliliği ohh )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 ferrari , racing motor la aç gazı ; bize gelince gürültü kirliliği ohh )) Onlar mahalle aralarında gezmiyor zibidiler gibi ayrıca bunun ayrımını yapmaya imkan yok. Fabrika çıkışı harici gürültülerin engellemesi çok doğru bir karar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Onlar mahalle aralarında gezmiyor zibidiler gibi ayrıca bunun ayrımını yapmaya imkan yok. Fabrika çıkışı harici gürültülerin engellemesi çok doğru bir karar motor la sizin sokağa gelip redline larda gezicem ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Kardeşim zibidi gibi gezmeyelim diye kumandalı sistem yaptırdık zaten.Pist için daha cok yaptırdık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Kardeşim zibidi gibi gezmeyelim diye kumandalı sistem yaptırdık zaten.Pist için daha cok yaptırdık... Yahu ben size demedim ki zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Bu gun biraz resim calismasi yaptikda paylasmak istedim.. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap