Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2014 Ben st nin on kitini sevmiyorum cok bos geliyor fiesta gibi oluyo.Ama zevk meselesi tabi. Kesinlikle katılıyorum. ST nin önü, bana ağzı açık balığı andırıyor... Aytaç beyin dediği gibi, zevk meselesi tabiki.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Fuarda yeni görüntüler. fuar resimleri Fuar görüntüleri. slm. Otoport fuar. hazırlanırken. fuarda tek focus. focus 1 ucu bi arada. Çok kalabalık. st 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 (düzenlendi) Aytaç bey merhaba. Farlara yapılan film gece görüşü çok etkiliyor mu? Birde kaç numara film var farlarda? Ocak 12, 2015 Deniz Gecgel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Aytaç hoca bir de bi xenon yaparsan tadından yenmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Tabi az da olsa görüşü etkiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 on plakalı k iptali. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap