ALPER Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 "gir götine gir götine!!" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Şimdi gecerim adamida ayıp olur ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2011 çok güldüm yaaa bu arada bende Trabzonluyum ahahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Seviyorum karadenizlileri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Bizde seni seviyoruz doktorum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 karadenizlilerde olmasa gülemicez heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Toktorumu pen de seveyrum bir Karadenizlu olarak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Ferrari'nin durgun olgun sesi süper dimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ferrari'nin durgun olgun sesi süper dimi ? evet ferrari ve subaru'ların sesine bende hayranım ama fiyat konusunda uçuk olduğu için kendi gelirimize göre 1.6TDCI focus'un seside hiçbi dizel araçta yok oda benim çok hoşuma gidiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Evet bizim traktörlerde dışarıdan baya sesli, hakkını yemeyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Evet bizim traktörlerde dışarıdan baya sesli, hakkını yemeyelim Ama hakkını vermek lazım çok hoş.En azından insanların olduğu kalabalık yerde "ben geliyorum yol verin" diyor yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap