Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Babanın emeğine, seninde kesene sağlık güzel olmuş Ama görünüm olarak. Kullanım açısındanda sana göre bi sıkıntı olmadığına göre güle güle kullan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 iyi günlerde kullan. Mercksiz fara xenon uygulaması için ise saygı duyulacak bir durum yok, trafikteki diğer sürücülerin gözünü çıkartmaktan başka birşey değil açıkçası. Dün gece arkamdan gelen Toyotanında farları gözümüzü oyuyordu önüme alıp uzunlarımı yakarak arkasına takıldım, trafikte gözümü oyan birine saygı duymam beklenemez sonuçta. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 iyi günlerde kullan. Mercksiz fara xenon uygulaması için ise saygı duyulacak bir durum yok, trafikteki diğer sürücülerin gözünü çıkartmaktan başka birşey değil açıkçası. Dün gece arkamdan gelen Toyotanında farları gözümüzü oyuyordu önüme alıp uzunlarımı yakarak arkasına takıldım, trafikte gözümü oyan birine saygı duymam beklenemez sonuçta. +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Bana artistlik yapıyordun ne oldu Şaka bir yana çok hoş olmuş elinize sağlık Onur sisli hava için bi küçük boy sarı folyo almam gerek galiba , pek işe yaramasada sözümün arkasında durayım bari iyi günlerde kullan. Mercksiz fara xenon uygulaması için ise saygı duyulacak bir durum yok, trafikteki diğer sürücülerin gözünü çıkartmaktan başka birşey değil açıkçası. Dün gece arkamdan gelen Toyotanında farları gözümüzü oyuyordu önüme alıp uzunlarımı yakarak arkasına takıldım, trafikte gözümü oyan birine saygı duymam beklenemez sonuçta. Şehir içinde sokak lambaları zaten xenonun ışıkığını bi nebze olsun kesiyor şuana kadar bi selektör yemedim henüz , far ayarım 2 de Saygı konusuna gelince trafikte olurda karşılaşırsak arkama geçip uzunları yakabilirsiniz anlarım ben Toyota eski modeldi sanırım şöyle söyliyim : özellikle şahin doğan vs bu tür araçların ön farları cam bu yüzden camlarda düz plastik gibi şeffaf değil ek çubuk şeklinde kristallenmeler var bu yüzden bizim aracımızdan 2-3 kat daha çok göz almakta.Normal şeffaf farlarda ona nazaran daha az. Örnek : Babanın emeğine, seninde kesene sağlık güzel olmuş Ama görünüm olarak. Kullanım açısındanda sana göre bi sıkıntı olmadığına göre güle güle kullan teşekkür ederim , kullanım açısından sıkıntı olcağını düşünmüyorum umarım olmaz iyi kötü yönlerinizi sizin ile paylaşacağım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Kullanım açısından hiçbir faydası olmayacak ve sadece görüntü olsun diye karşıdan gelen insanın gözlerini kör edecek düzeyde parlayan bir ışığın anlayışlık bir tarafı yok.Ben bir sefer bu şekilde merceksiz xenon kullanan düşüncesiz biri yüzünden karşıdan karşıya geçen bir çocuğa çarpıyordum.Arkasına geçip uzunları yakmaktan anlamaz bu düşünce tarzındaki insanlar.Gösteriş merakından başka bir şey değildir bu.Bende de xenon var bakın,gündüz de yakayım da bende de xenon olduğunu görsünler.Yazık..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Ellerinize sağlık kardeşim çok güzel olmuş. Benim hep garibime gitmiştir. gündüzleri sisleri ve kısaları açıp dolananlar. Gece uzaktan müthis duruyor xenon o ayrı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Ellerinize sağlık kardeşim çok güzel olmuş. Benim hep garibime gitmiştir. gündüzleri sisleri ve kısaları açıp dolananlar. Gece uzaktan müthis duruyor xenon o ayrı Kardeşim garipsenecek bir şey yok ben de olsam gündüzleri kısalarımı açarım farımda açık yolumda şaka bir yana araba gri olunca asfaltta net seçilmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Kardeşim garipsenecek bir şey yok ben de olsam gündüzleri kısalarımı açarım farımda açık yolumda şaka bir yana araba gri olunca asfaltta net seçilmiyor Gri renk her arabaya yakışıyo adaş far işindede zevkler ve renkler tartışılmaz ama sanki bak benim farım var açıyorum felan gibisinden oluyor bilemem herkesin kendi keyfi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Aga far dediğin 69 chevrolette de var benim farım ondan farksız yani xenon değil Gri renge de amele rengi diyorlarya Gri renk her arabaya yakışıyo adaş far işindede zevkler ve renkler tartışılmaz ama sanki bak benim farım var açıyorum felan gibisinden oluyor bilemem herkesin kendi keyfi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 boşver diyenlere kıskanc onlar hep gri arabamız olsun istedim ben. aracın gri diye far yakıcaksın sonra aracın mı görüncek adaş ben hiç bi kaza yapanın aracı görmedim dediğini duymadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 boşver diyenlere kıskanc onlar hep gri arabamız olsun istedim ben. aracın gri diye far yakıcaksın sonra aracın mı görüncek adaş ben hiç bi kaza yapanın aracı görmedim dediğini duymadım :DFarların da bi ömrü var bunu unutma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Onur güldürme beni yanaklarım ağrıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 bu işler öyle unutma son gülen iyi güler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 bu işler öyle unutma son gülen iyi güler.... Dalga amaçlı demedim kardeşim ne alınıyorsun "ben hiç bi kaza yapanın aracı görmedim dediğini duymadım" sözüne güldüm sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Dostlar hep merak etmişimdir, bazı marka ve modellwrin mercekli farı olmamasına karşın, xenonlu farları var fabrika çıkışlı bu nasıl oluyor bileniniz varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap