Abdülkadir Kıymet Türkoğlu Oluşturma zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 2, 2014 (düzenlendi) FOCUS III TDCİ COMFORT modelinde kalan yakıtla ortalama kaç km yol gidebileceğimiz gösterilmiyor mu? Mart 2, 2014 Abdülkadir Kıymet Türkoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Comfort bir ara satıldı sonra kalktı. Hatırlamıyorum, eğer yol bilgisayarı varsa bu özellik mevcut. Direksiyon üzerindeki kumandalardan kontrol edeceksiniz bilgisayarı İyi Akşamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 direksiyonun solundaki tuşlarla aşağı yukarı menude gezebilirsiniz. Pompa simgesi olan menzil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdülkadir Kıymet Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 ANLAMADIĞIM ŞEY 2006 FİESTADA VARDI NE KADAR GİDİLECEK MESAFE KALDIĞI AMA 2012 ARABAYA KOYMAMIŞLAR SANIRIM ARTI DİREKSİYON ÜZERİNDE DE KUMANDA VS GİBİ KONTROL PANELLERİ YOK...HERKESE İYİ AKŞAMLAR Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 ANLAMADIĞIM ŞEY 2006 FİESTADA VARDI NE KADAR GİDİLECEK MESAFE KALDIĞI AMA 2012 ARABAYA KOYMAMIŞLAR SANIRIM ARTI DİREKSİYON ÜZERİNDE DE KUMANDA VS GİBİ KONTROL PANELLERİ YOK...HERKESE İYİ AKŞAMLAR Neden büyük harf yazıyorsunuz ? Lütfen devam etmeyin yoksa iletileriniz silinir. Neden yok söyleyelim, daha ucuz araba isteyenler olduğu için, mesela siz veya size kim temin ediyorsa. Trend alsaydınız eğer olacaktı Arada 1.000 lira ya var ya yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdülkadir Kıymet Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 aynen katılıyorum,o konuda haklısınız ben de bu arabayı alacak karşılığı alınca böyle hoşuma gitmyen bi durumla karşılaştım.yeni kasa focus ama boş işte... acaba programlama vs yapılır mı bu araçlara onu merak ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 bir fotoğraf eklermisiniz direksiyon ve kadranı alacak şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 bir fotoğraf eklermisiniz direksiyon ve kadranı alacak şekilde. comfortta direksiyon bomboş ozan. sadece korna var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdülkadir Kıymet Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 aynen:)) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-songur-dan-2012-model-ford-focus-1-6-tdci-boyasiz-155735908/detay gece gece resim çekmeye gitmeyim diye buradan buldum bakar mısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 ilginçmiş. peki ekranda ne gösteriyor sürüş sırasında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdülkadir Kıymet Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 aracın km,yapılan km,hava sıcaklığı saat o kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Ozan buna renkli ekranı takacan bi şekilde çoklu menüye gitcen miss Bence direksiyonu ve kadranı değişsek hepsi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 peki yapılan km nerden sıfırlanıyor? Ozan buna renkli ekranı takacan bi şekilde çoklu menüye gitcen miss Bence direksiyonu ve kadranı değişsek hepsi olur onu düşüyordum az önce ama default çokluda gelmiyor tuşta şart ya bu arabada ayarlanan birşeydemi yok. çok şaşırdım valla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdülkadir Kıymet Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 alan olursa onlara gerek kalmayacak:)))trend x veya still paketi alacam öyle bi dert de olmayacak ama bakalım hayırlısı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 peki yapılan km nerden sıfırlanıyor? Eski arabaları sürmediğinden unutmuş can cağız kadranda düğme vardır kesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdülkadir Kıymet Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 yapılan km sıfırlamak için düğme koymuşlar Allah'tan o akıllarına gelmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Abdülkadir Kıymet Türkoğlu
FOCUS III TDCİ COMFORT modelinde kalan yakıtla ortalama kaç km yol gidebileceğimiz gösterilmiyor mu?
Abdülkadir Kıymet Türkoğlu tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap