Yusuf Çavuş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2011 Arkadaşlar eşime cep telefonu alacağım. Sony yada Nokia ilk tercihimiz. Fiyat aralığımda max.500-550. Dün eşim aşağıdaki şu 2 teli beğendi. İkiside sony, biri dokunmatik diğeri kızaklı. Yorum ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Sizce hangisi alınır ? Birisi bu;Sony Ericsson Hazel HB'da 400 lira, kızaklı(kırmızı renk). diğeride bu ; Sony Ericsson Xperia X8 Vatan'da kdv kadar indirimden dolayı 459 lira dokunamtik(beyaz renk) Özellikleri hemen hemen aynı, ikisindede wi-fi,gps, 3g vs. mevcut. Başlıca farkları hazel tuşlu kızaklı, x8 dokunmatik. tuşlu olanda görüntülü görüşme var dokunmatikte yok. tuşlu olanın internet hızı daha yüksek, dokunmatiğin kamerası 3,2 diğeri 5 MP. dokunmatik android işletim sistemi diğeri standart. Bunun dışında pek farkları yok özellik olarak. Görünüm olarak hazel yani tuşlu kızaklı daha hoş gibi geldi bize. Ama dokunmatik de fena değil. Benzer özellik ve kalitede tavsiyelerde dikkate alınır ama sanırım bu 2 sinden biri olucak yüksek ihtimal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-gio-s5660-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5660&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMS5660-G Abi ben de T20 ile gio arasında kaldım bunu çok methediyorlar sende bir bak istersen Arkadaşlar eşime cep telefonu alacağım. Sony yada Nokia ilk tercihimiz. Fiyat aralığımda max.500-550. Dün eşim aşağıdaki şu 2 teli beğendi. İkiside sony, biri dokunmatik diğeri kızaklı. Yorum ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Sizce hangisi alınır ? Birisi bu;Sony Ericsson Hazel HB'da 400 lira, kızaklı(kırmızı renk). diğeride bu ; Sony Ericsson Xperia X8 Vatan'da kdv kadar indirimden dolayı 459 lira dokunamtik(beyaz renk) Özellikleri hemen hemen aynı, ikisindede wi-fi,gps, 3g vs. mevcut. Başlıca farkları hazel tuşlu kızaklı, x8 dokunmatik. tuşlu olanda görüntülü görüşme var dokunmatikte yok. tuşlu olanın internet hızı daha yüksek, dokunmatiğin kamerası 3,2 diğeri 5 MP. dokunmatik android işletim sistemi diğeri standart. Bunun dışında pek farkları yok özellik olarak. Görünüm olarak hazel yani tuşlu kızaklı daha hoş gibi geldi bize. Ama dokunmatik de fena değil. Benzer özellik ve kalitede tavsiyelerde dikkate alınır ama sanırım bu 2 sinden biri olucak yüksek ihtimal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 iphone 3g 8g 2.el 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 http://www.hepsibura...ELCEPSAMS5660-G Abi ben de T20 ile gio arasında kaldım bunu çok methediyorlar sende bir bak istersen Buda fena değil gibi ama eşim Samsung istemiyor kesinlikle. Şu an kullandığı tel Samsung, pek memnun değil o yüzden Samsung düşünmüyoruz. Sony daha önce kullanmıştı çok memnundu kalitesi olsun dayanklılığı olsun. Keza bende k750 vardı bi dönem, en uzun kullandığım tel oydu 3 sene Şu dokunmatik sony i düşünürsen sende bak bi onada. vatanda tüm telefonlarda kdv kadar indirim var bilgin olsun ayrıca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 iphone 3g 8g 2.el how many Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 (düzenlendi) iphone 3g 8g 2.el Şarj durumu iyiyse benim görüşüm iphone'den yana olurdu , ama pazarlığa karışmak gibi olmasın 3g ler çok kasıyor 3gs öneririm ama 2 si arasında seçim derseniz xperia Ağustos 24, 2011 EmreVarna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Neden xperia peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 how many 500 civarı temizi Şarj durumu iyiyse benim görüşüm iphone'den yana olurdu , ama pazarlığa karışmak gibi olmasın 3g ler çok kasıyor 3gs öneririm öyle evet.. 3gs pahalı olacağından böyle dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 500 civarı temizi öyle evet.. 3gs pahalı olacağından böyle dedim. İphone istemiyorum dedi Bu iki sony'den birini alıcaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ben geçen hafta bunu aldım abicim Bukete Ucuzda hem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Bunun markası ne Ogün vede kaç para. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 general mobiles abicim çok cici bi telefon bi sürü aksesuarı var içinde kolye için bi taş falanda çıkıyor beyaz çok şirin bi çantası var Telefonun kendi kutusuda aynalı falan makyaj malzemeleri için yapmışlar Buket bayıldı valla 330 lira abicim pembe rengi special edition özel seri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 general mobiles abicim çok cici bi telefon bi sürü aksesuarı var içinde kolye için bi taş falanda çıkıyor beyaz çok şirin bi çantası var Telefonun kendi kutusuda aynalı falan makyaj malzemeleri için yapmışlar Buket bayıldı valla 330 lira abicim pembe rengi special edition özel seri Tamam Ogün'üm bizim hanım beğenirse neden olmasın. Sağolasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 kutu içeriğinide anlat beğenir belki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ben geçen hafta bunu aldım abicim Bukete Ucuzda hem Arkadaşta var bizim, 3 yada 3 kez servise gitt geldi.Şuanda sadece bluetooth kulaklık ile konuşabiliyor telefon ile. gm kullanıp memnun olan pek kişi tanımadım. Ablamda almıştı başka bir model şarjı 5 saat gidiyordu, servise gönderdi bu modeller böyle dediler. general mobile ı iyi araştırmak gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap