Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 İphone dan sonra sen ne kullanıyon şimdi iphone tabi ki Aparatsızını aldım da bende i5 Geliyor az kaldı ona yatırım olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 İphone hepsinden kalite ama plastik yok üzerinde farkı bu iphone'den sonra onlar seni tatmin etmez.. Abi iphone dediğin (3gs için) bin lira benim dediğim 500 den az öğrenci işi olsun biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 anladım canım olur tabiki o da ben hiç bilmiyorumm ama yorum yapamam.. 3gs 1000 lira değil be 750 felan rahat bulurum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Dün bi yerde okuduydum, Apple yıl sonuna doğru uygun iphone çıkaracamış seneyede dahada uygununu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Çıkana kadar hep haber çıkıyor saymakla bitmez..eylül'de geliyor.. ucuz dediği de 8gb'lık iphone4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Çıkana kadar hep haber çıkıyor saymakla bitmez..eylül'de geliyor.. ucuz dediği de 8gb'lık iphone4 Hah evet 8 lik diyordu doğru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Telefon alınmıştır; Sony xperia x8 vatan computer'dan %18 kdv kadar indirim kampanyası ile 469 liraya aldık. Yorumlarınız için teşekkürler. Tele gelince, dokunmatiği şaşırttı beni bu kadar beklemiyordum. İphone kullanıcısı olarak dokunmatiği çok kullanışlı geldi bana, sony iyi iş çıkarmış bu konuda. Daha önce test ettiğim benzer seviyedeki Nokia ve Samsung'ların dokunmatikleri bu kadar kullanışlı gelmemişti bana. wifi side tatmin edici bazan gidip geldiği oluyor ama çok sorun olmuyor. Gps sinyalini geç buluyor. Android olduğu için menüsü güzel, hızı yeterli. Android marketten ücretsiz bi çok oyun program vs. indirebiliyorsun. İndirme hızıda fena değil. kamerası 3,2MP olmasına rağmen Sony lens vs. kalitesinden gündüz çekimleri gayet başarılı. Flaş olmadığı için gece çekimi ışıksız ortamda yok denebilir Kısaca bu fiyat aralığında dokunmatik, wifi, gps özellikli tel arayanlar için tavsiye edebileceğim bir telefon. Görünüşüde şık bana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 güle güle kullanın. Sağolasın, daha iyileri sizlere olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Hayırlı olsun abi ben de galaxy gio aldım aşağı yukarı aynı telefonlar 6131 den sonra mest oldum doğrusu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Hayırlı olsun abi ben de galaxy gio aldım aşağı yukarı aynı telefonlar 6131 den sonra mest oldum doğrusu Sağol Onur'cum, sanada hayırlı olsun güle güle kullan. Güzel haberler alırsın inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Sağol kardeşim, eşime aldım. Aypondan bıkamadım daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Hayırlı olsun abicim yalnız bişey itiraf etmeliyim aypon yazmışsın ya diyorum aypon ne ya 5 dk dır düşünüyorum sonradan düştü jeton uykusuzluk ahhh ahh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Hayırlı olsun abicim yalnız bişey itiraf etmeliyim aypon yazmışsın ya diyorum aypon ne ya 5 dk dır düşünüyorum sonradan düştü jeton uykusuzluk ahhh ahh :D Sağolasın Ogün'cüm daha iyisi sana olsun Aypon5 mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap