Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 bukette daha öncede gm modeli vardı abicim memnundu. Ondan istiyodu zaten o resimdeki modeli. süpriz yapim dedim bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 bukette daha öncede gm modeli vardı abicim memnundu. Ondan istiyodu zaten o resimdeki modeli. süpriz yapim dedim bende ne güzel işte, iyi günlerde kullansın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Benim hanımda, daha önce Sony'den çok memnun olduğu için oda ille sony olsun diyor. Bu ikisinden biri olucak, şu an kararsız kaldığı tek şey dokunmatikmi alsam kızaklı tuşlumu alsam ikileminde Birde plase T20 var, Turkcell paketime göre alırsam aylık 19,90 a geliyor 24 ay. Bugün netten baktım fena görünmüyor oda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ericsoon t688...o bir efsane....üstüne tanımam.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ne güzel işte, iyi günlerde kullansın. Sağolasın abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Türk milleti alem ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Türk milleti alem ya Ne olduki da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Ne olduki da Hiç yaw Abi düzgün telefon al fantazi yapma boşuna..Daha bişey demiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 He demekki banaymış bu türk milleti olayı Yusuf abi burdan bunu anlıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 He demekki banaymış bu türk milleti olayı Yusuf abi burdan bunu anlıyoruz Olum o ne lan aldğın telefon pembe bir makyaj seti alsaydın birde yanına insancıl tel daha iyiydi yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Hiç yaw Abi düzgün telefon al fantazi yapma boşuna..Daha bişey demiyim Düzgün telefon önerisi ver o zaman. Yukardaki 2 sony ve T20 düzgün telefon kıstasına giriyormu peki. Giriyorsa o üçlüden hangisini önerirsin. Hafta sonuna kadar alıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Onlara bakmadım araştırmadım bilemiyorum..Forumlardan bak bence.. 2.el piyasası ve kullanım kolaylığı için Nokia.. Olmadı biraz daha ekle 3gs al hiç uğraşma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Olum o ne lan aldğın telefon pembe bir makyaj seti alsaydın birde yanına insancıl tel daha iyiydi yani Haklısın tabiikide. ancak Buket o telefonu istiyodu çok güzel işte acaba alsammı falan filan bi kız arkadaşı almış çok beğenmiş falan bende dedim süpriz yapiyim. Müstakbel eşime mutlu olsun Bazı durumlarda önemli olan mantık değil mutluluk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Haklısın tabiikide. ancak Buket o telefonu istiyodu çok güzel işte acaba alsammı falan filan bi kız arkadaşı almış çok beğenmiş falan bende dedim süpriz yapiyim. Müstakbel eşime mutlu olsun Bazı durumlarda önemli olan mantık değil mutluluk Kesinlikle ama öyle her istenilende alınmaz ki arkidaş yanına çekip dezavantajını anlataacksın şahsen ben böyle yapıyorm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Her istediğini almıyorum zaten bu ucuz diye aldım Yeri geldiği zaman bende senin gibi yapıyorum merak etme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap