Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Engin tecrübelerinizden faydalanıyoruz bizde bu konuşmalarınızı okuyarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Estağfurullah abicim sen bizim geçtiğimiz yollardan geçip geri dönüp bi daha geçmişsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Onlara bakmadım araştırmadım bilemiyorum..Forumlardan bak bence.. 2.el piyasası ve kullanım kolaylığı için Nokia.. Olmadı biraz daha ekle 3gs al hiç uğraşma 2.el olayını salla gitsin. uzun vadeli kullanıcı için önemsiz bence. Çünkü hepsininde ederi yarı yarıya düşüyor. Nokia lara ısınamıyorum ben eşimde hoşuna giden bi model bulamadı Nokia'dan. Samsung asla düşünmüyoruz, kullandığı şu an Samsung ve memnun değil. Geriye hem tasarımını beğendiği hemde daha önce kullanıp memnun kaldığı dayanıklılık ve kalite olarak bence Nokia'dan üstün olan Sony kalıyor. İphone dedim ama düşünmüyor kesinlikle İphone. Yoksa 3GS alana kadar, geçenki gönderdiğin gibi bi 4 isterdim. Ya geçenki demişken ben kalan 50 yi göndermedim demi sana unuttum valla hemen gönderiyorum. Sorry Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 2.el olayını salla gitsin. uzun vadeli kullanıcı için önemsiz bence. Çünkü hepsininde ederi yarı yarıya düşüyor. Nokia lara ısınamıyorum ben eşimde hoşuna giden bi model bulamadı Nokia'dan. Samsung asla düşünmüyoruz, kullandığı şu an Samsung ve memnun değil. Geriye hem tasarımını beğendiği hemde daha önce kullanıp memnun kaldığı dayanıklılık ve kalite olarak bence Nokia'dan üstün olan Sony kalıyor. İphone dedim ama düşünmüyor kesinlikle İphone. Yoksa 3GS alana kadar, geçenki gönderdiğin gibi bi 4 isterdim. Ya geçenki demişken ben kalan 50 yi göndermedim demi sana unuttum valla hemen gönderiyorum. Sorry Sony iyi o zaman..Kullananları bulsan iyi olur kronik hata felan olmasın..Ani ucuzlamış tellere dikkat..Abicim nedemek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Estağfurullah abicim sen bizim geçtiğimiz yollardan geçip geri dönüp bi daha geçmişsin Benimki latifeydi evet. Dediğin gibi geçtik tabi. Ama bazan tecrübe yaşla sabit olmuyor. Herkesin çok tecrübeli olduğu bazı şeyler vardır hayatta. Yaşça küçük olan birisi bazı konularda büyük olandan tecrübelidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Sony iyi o zaman..Kullananları bulsan iyi olur kronik hata felan olmasın..Ani ucuzlamış tellere dikkat..Abicim nedemek.. Bu 2 sony teli DH de bi çarpıştırayım o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Bu 2 sony teli DH de bi çarpıştırayım o zaman Abi neden samsung düşünmediniz yeni telefonları çok iyi diyorlar beğenmeme sebebini söyle de bende alacağım çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Kimçok iyi diyor ya abartmasınlar bazı modelleri iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 (düzenlendi) Abi galaxy gio hakkında bilgin var mı niyetim var da Kimçok iyi diyor ya abartmasınlar bazı modelleri iyidir. Ağustos 25, 2011 Onur Solmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Abi galaxy gio hakkında bilgin var mı niyetim var da işletim sistemi android mi ? Bilgim yok ayrıntılı ama samsung'un son çıkan Galaxy S2 iyi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Arkadaş almış Galaxy 2 beğendim, çok güzel, iphone dan daha şık ama daha becerikli mi onu bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Arkadaş almış Galaxy 2 beğendim, çok güzel, iphone dan daha şık ama daha becerikli mi onu bilemiyorum. Sence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Abi neden samsung düşünmediniz yeni telefonları çok iyi diyorlar beğenmeme sebebini söyle de bende alacağım çünkü Düşünmeme sebebi, eşimin şu an kullandığı Samsung'un orta sınıf bi telefonu ama kaç kez servise gitti. Keza 2 kız kardeşininde Samsung var farklı modeller, onlarda sık sık servise gittler. O yüzden soğuduk Samsung'dan. belki dediğin model iyi olabilir ama eşime şu saatten sonra Samsung bedava olsa beğendiremem keza bende soğudum. işletim sistemi android mi ? Bilgim yok ayrıntılı ama samsung'un son çıkan Galaxy S2 iyi.. Evet o dediği Samsung android işletim sistemi, gösterdiğim sonylerden dokunmatik olanda android. Arkadaş almış Galaxy 2 beğendim, çok güzel, iphone dan daha şık ama daha becerikli mi onu bilemiyorum. Tasarım olarak o tarz tellerden çoğu İphone dan daha şık zaten ama işte işlevsellikde takılıyorlar çoğu. Benimde Sonye xperia arc modeli çok hoşuma gitti. Sıkılırsam iphone dan satıp onu alırım ilerde yada yeni çıkan olursa o zaman onu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 İphone hepsinden kalite ama plastik yok üzerinde farkı bu iphone'den sonra onlar seni tatmin etmez.. Tasarım olarak o tarz tellerden çoğu İphone dan daha şık zaten ama işte işlevsellikde takılıyorlar çoğu. Benimde Sonye xperia arc modeli çok hoşuma gitti. Sıkılırsam iphone dan satıp onu alırım ilerde yada yeni çıkan olursa o zaman onu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 İphone hepsinden kalite ama plastik yok üzerinde farkı bu iphone'den sonra onlar seni tatmin etmez.. İphone dan sonra sen ne kullanıyon şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap