Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/meguiars-endurance-sprey-lastik-parlatici-444-ml-8515415/productDetails.aspx?productId=otm8515415&categoryId=20035747 Çok uzun süre simsiyah lastikler için.. cidden işe yarıyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 bir kaç hafta etkisini korur ve 50 kez kullanılır diyor..4 tekere bu işi 50 kere yapıyorsa almaya değer..çünkü yılda anca 1 şişe biter.. Mehmet abicim, Lastik üzerinde 3 hafta etki gösterecek fakat araba üç hafta temiz duracak mı o var Birde arabayı yıkayınca illaki gider ilaç öyle değil mi ? http://www.hepsiburada.com/liste/meguiars-endurance-sprey-lastik-parlatici-444-ml-8515415/productDetails.aspx?productId=otm8515415&categoryId=20035747 Çok uzun süre simsiyah lastikler için.. cidden işe yarıyor.. Meguiars Endurance alin bu üründen daha kaliteli bir ürün şu an yok. Ciddi anlamda cok iyi parlatir ve cok uzun süre kalicidir. Alperen abicim, Önder bey de önermişti çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Meguiars hyper dressing yada turtle wax'in lastik cilası (köpük şeklinde sıkılıyor) çok güzel parlaklık sunuyor... tavsiye ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Cola sürmeyin derim..güzel siyahlık veriyor ama zamanla yanaklarda çatlaklar oluşmasına sebep oluyor.. Benim işyerime yakın bir yer var,sırf temizlik malzemesi ve deterjan felan satan toptancılar.Orada yıkamcılarada sattıkları lastik temizleme sütü var.ben oradan alıyorum..marka olanlardan oldukça ucuza geliyor hemde çok güzel parlatıp uzun süre parlaklığını koruyor.Yanlış hatırlamıyorsamda 5 kilosu 40 tl.İsteyen olursada ortaklaşa alınıp bölüşülebilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 (düzenlendi) formula 1 hem kaliteli hem ucuz uzun süredir kullanıyorum, http://www.hepsiburada.com/liste/formula-1-lastik-parlatici-kopuk-510-gr/productDetails.aspx?productId=otfalff13138&categoryId=20035747 Mayıs 7, 2014 Fatih S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezgin M. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 toptan temizlik ürünleri satan yerlerden 1 lt gliserin alın.(arap sabunu içerisindeki malzemedir).sonra 1lt gliserin + 3 lt su :bunları 5 lt' lik bidonda iyi çalkalayın.daha sonra boş camsil kutusuna doldurun ve ihtiyacınız kadar lastikleri püskürtün, süngerle yaydırın.hepsi bu... uzün zamandır kullanıyorum.çatlamayla karşılaşmadım.1lt gliserin:8-10 tl arası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 @Sezgin M., Peki toz kapma problemi oluyor mu? Ben yıkamacılarda sıktırmıyorum mesela. Temiz lastiği iki km sonra toz içinde görmekten nefret ediyorum. Bazıları tutup bi de arabanın marşpiyerlerine, tamponların siyah kısımlarına da sürüyor ki o zaman çalışanların emeklerine acımasam yeniden yıkatırdım galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 benim yukarıdaki mesajda belirttiğim sonax ı aldım kullanıyorum. toz yapışmıyor ve etkisi oldukça uzun gidiyor..arabayı geçen çarş yıkattım sonra kendim evde sürdüm..6 gün oldu hala siyah ve parlak duruyor.. bir tane ayakkabı parlatma süngeri aldım şu kutu içinde kapaklı olanlardan, onun yardımı ile sürüyorum elimi batırmadan..süngeri ilk aldığımda bir lastik için 2 kere sıkıyordum, artık bir kere de bir lastiğe yetiyor.. önemli olan aynı süngerle uygulamaya devam etmek..(açıklamasında yazıyor zaten) http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-xtreme-nano-lastik-parlatici-jel-500-ml/productDetails.aspx?productId=otson235200&categoryId=20035747&SKU=OTSON235200&navq=fh_sort_by%3D-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3Dotson235200%26fh_lister_pos%3D5%26fh_location%3D%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dlastik%255cu0020parlat%255cu0131c%255cu0131%26fh_refview%3Dsearch Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Yıkamacıya bırakıyorum, heryerini temizlediği yetmiyormuş gibi lastikleride parlatıyor terbiyesiz. Yok parlatmasa bende 40-50 lira verip parlatıcı alıcam Peheeyyy. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Şahin Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Sarp protectant tavsiye ederim detaylı araç bakımı ile ilgili forumlarda bu üründen oldukça memnunlar ve 5 tl civarı fiyatı var. Petroller de ve oto aksesuarcilarda bulunabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Sonax Lastik Parlatıcı Jeli tavsiye ederim. Yeni lastik görüntüsü veriyor. http://www.sonax.com.tr/2013-02-13-20-19-27/jant-ve-lastik/item/15-lastik-parlatici-jel-235200.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Aktaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Bence en iyisi ve hesaplısı Sarp cok memnun kalırsınız ama 1 2 gun üst üste sürmeniz gerekiyor lastiğin alışması için lastik parlatıcı değil ama küçük plastik şişede 6 lira benım memnun kaldığım bir ürün parlaklığını koruyor denemenizi tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 çok iyi bir ürün, haftalarca siyahlık kalıyor, uygulamalarımız başlığında yazmıştım, burada da vardı ama linkteki ürün gitmiş bari resmini ekleyelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Badem yağ opete git al 5 6 lira Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap