hüseyin ipek Oluşturma zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 3, 2014 Aracın ön kısmında ufak modifiyeler araştırıyordum böyle bişey buldum fikrinizi almak istedim arkadaşlar.Sizce çok mu basitleştirir aracı? http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2012-new-Ford-Focus-3-grille-carbon-fiber-sticker-Intake-grills-paster-black-color/853061757.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Ben kanlı diş olanı sipariş verdim yolda. Yapıştırdıktan sonra bir konu açıp aracımı tanıtcam Önümüzdeki ay da http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-hot-new-2012-2013-Ford-Focus-3-U-LED-DRL-Refit-daytime-running-cotton/1592544384.html bunu sipariş edicem. Normal gündüz ledin den daha karizmatik bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Ben kanlı diş olanı sipariş verdim yolda. Yapıştırdıktan sonra bir konu açıp aracımı tanıtcam Önümüzdeki ay da http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-hot-new-2012-2013-Ford-Focus-3-U-LED-DRL-Refit-daytime-running-cotton/1592544384.html bunu sipariş edicem. Normal gündüz ledin den daha karizmatik bence zevk meselesi de kanlı olanı bence sipariş vermediysen alma...Anlamsız çirkin duruyor şahsi fikrim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Yola çıktı bile Zevk meselesi benim hoşuma gitti. Gelsin bakalım takarız beğenmezsem ilerde söker atarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Yola çıktı bile Zevk meselesi benim hoşuma gitti. Gelsin bakalım takarız beğenmezsem ilerde söker atarım bende ötekini almak istiyorum.Peki bunları sökerken zarar verir mi acaba kaportaya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 @hüseyin ipek, Ben Servis çalışanına sordum yapıştırma zarar vermez dedi boyaya Zaten yapıştırma işini onlar yapacaklar sağolsunlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Tek renk; özellikle siyah, fena değil de dişler benim de hoşuma gitmedi; manga aracı gibi, hele bir de kanlı yapmışlar; maazallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Bu dişler Focus'u benim oğlumun izlediği arabalarla ilgili bir çizgi filmde oyanayan bir karaktere benzetmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Bu dişler Focus'u benim oğlumun izlediği arabalarla ilgili bir çizgi filmde oyanayan bir karaktere benzetmiş. Cars - Şimşek mcqueen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 abi bu uygulamayı ben tek başıma yaptım aksesuarcıdan carbon folyo alarak gayette şık durdu fakat sonradan çıkarmak durumunda kaldım. FOTO: NOT:eski fotodur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 abi bu uygulamayı ben tek başıma yaptım aksesuarcıdan carbon folyo alarak gayette şık durdu fakat sonradan çıkarmak durumunda kaldım. FOTO: NOT:eski fotodur. Fena durmamış aslında neden çıkarma gereksinimi duydunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 abi bu uygulamayı ben tek başıma yaptım aksesuarcıdan carbon folyo alarak gayette şık durdu fakat sonradan çıkarmak durumunda kaldım. FOTO: NOT:eski fotodur. gayet güzel olmuş niye çıkarmak zorunda kaldın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Buda benim ön tampon yurt dışından sipariş verilmiş olup kendim yapıştırdım. Kesim biraz büyük ama çok yakından bakmadan belli olmuyor bir kaç eksiği var onları da yapınca tam sergisini yapıcam aracın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Fena durmamış aslında neden çıkarma gereksinimi duydunuz? gayet güzel olmuş niye çıkarmak zorunda kaldın? fazla sırıtıyor diye düşündük öle çıkardık yani özel bir nedeni yok abicim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Buda benim ön tampon yurt dışından sipariş verilmiş olup kendim yapıştırdım. Kesim biraz büyük ama çok yakından bakmadan belli olmuyor bir kaç eksiği var onları da yapınca tam sergisini yapıcam aracın Üst tarafı tamamen siyah yapmak lazım. O zaman bir nebze buldog cinsi köpeğe benzeyecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap