Aytac Akın Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2014 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Çok gizemli bir giriş olmuş... Klavye mi bozuk? 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Biraz ayrıntı alaydık bu arabayı diğer focuslardan farklı yapan nedir mesela 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Hoş geldiniz diyelim. Aracın rengi çok hoş, filmler de çok güzel durmuş bu renk üzerine, spoiler de çok yakışmış, düşüklüğü güzel ama gel gelelim jantlar... Tabi ki zevk meselesi oda güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Ekstra foto,yapılan işlemler,yılı veya en azından bir ''Merhaba'' olsaydı daha güzel olurdu sanki ama .. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Jantlar dışında on numara bes yıldız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Jantlar acil sökülmeli... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Merhaba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Valla ben bu sefer muhalefet olucam banane Jantlar 10 numara olmuş bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Hoşgeldiniz de, araç size mi ait, aracı gasp mı ettiniz, yoksa bir yerde gördünüz de bu nasıl arkadaşlar diye mi soruyorsunuz belli değil.. evet Ecoboost 1.6 doğrudur Gerçi benim arabam bölümüne açmışsınız, demek ki sizin arabanız ama keşke birkaç kelam da etseymişsiniz.. Bu arada genel kanı doğrultusunda jantları ben de sevmedim. Acil sökülüp atılmalı.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Bu renk focusu ilk defa görüyorum. Çok güzel... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Arkadaslar siteyi yeni taniyorum .O resmi bile zor attim kusura bakmayin.arac benim herkeze selamlar . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 hoşgeldiniz güzel araç, Kazasız belasız kulanmanız dileğiyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 sagol kardesim allah razi olsun.. sagol kardesim allah razi olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Hoşgeldiniz de, araç size mi ait, aracı gasp mı ettiniz, yoksa bir yerde gördünüz de bu nasıl arkadaşlar diye mi soruyorsunuz belli değil.. evet Ecoboost 1.6 doğrudur Gerçi benim arabam bölümüne açmışsınız, demek ki sizin arabanız ama keşke birkaç kelam da etseymişsiniz.. Bu arada genel kanı doğrultusunda jantları ben de sevmedim. Acil sökülüp atılmalı.. Atacağı yeri söylesin de ben alıp takayım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap