Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Hoş geldiniz.... Forumun iyi gününe denk gelmişsiniz yoksa bir resimle dillerinden kurtulamazdınız...):):):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 (düzenlendi) İnan ben çok resim atmak isterim de kaç gündür atamıyorum yeni yeni öğreneceğiz inşallah ...Yardımlarınızla... İnanın çok araştırdık, atmayı düşünmüyorum canlı görmek lazım. Zevk meselesi... Şubat 28, 2014 Ahmet A. tarafından düzenlendi Türkçe karakterler ve imla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Hayırlı, uğurlu olsun. Forumun yaklaşım tarzı biraz esprilidir, sakın alınganlık falan yapmayın.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Ben jantları beğenenlerden olayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 İnan ben çok resim atmak isterim de kaç gündür atamıyorum yeni yeni öğreneceğiz inşallah ...Yardımlarınızla... İnanın çok araştırdık, atmayı düşünmüyorum canlı görmek lazım. Zevk meselesi... Müdür sizden illa resim isteyen yok 2 satır bilgi verseydin jantları şu paraya aldım 3.5 yay taktım st spoiler var cart curt gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Müdür sizden illa resim isteyen yok 2 satır bilgi verseydin jantları şu paraya aldım 3.5 yay taktım st spoiler var cart curt gibi Jantlarla lastikleri 2.500tl .yaylar 5 cm uzerine biraz baskı yaptık.yavas yavas bulusmada tanısırız artık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Jantlarda problem yok bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Bencede arkadaş beğenmiş takmış zevk meselesi...Hoşgeldiniz foruma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 tesekkurler gercekten benim cok hosuma gidiyor bunlar . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Atacağı yeri söylesin de ben alıp takayım He anca belese kon... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Konular birleştirildi.Lütfen fotolar için tekrar tekrar başlık açmayınız. Benim arabam'da 1, modife'de 1 başlığınız mevcut zaten. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Rengi cok bomba ama jantlari hala sevemedim.. genel itibariyle de masallah... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Renk bizim sedandan HB'e daha çok yakışmış yalnız sedanda da hoşta bunda daha farklı durmuş.. Jantlar olsada olur gibi rahatsız etmiyor ama bir taraftan da kendini çok gösteriyor değişik olmuş . güle güle kullanın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Hoşgeldiniz. Focusta en çok beğendiğim fakat beklemeyi göze alamadığım renk kül kahverengiydi.Sizin aracınızı tam seçemedim renk olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap