Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Aynen kul kahve bende ilk aldığımda kararsızdım.Ama su an herkez cok beğeniyor.Özelliği rengi sedefli gibi değişiyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Hatta bayide dizel bir tane vardı kül kahve renkli arabadan.Bizde uyanığızya aradım satış danışmanına o araba showroom arabası değilmi ucuza verin biraz alıyım felan dedim.Fakat işin garip tarafı arabanın tavanı boyalıymış zaten uygun vereceklermiş.Tam emin değilim dizel titanium arabaya toplamını hatırlamıyorum fakat 2 bin tl indirimle satmışlar tavanı boyalı arabayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Arac gayet yakisikli duruyor önde lip var mi yok mu cep telefonundan girdigim icin tam göremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Maşallah; güle güle, kazasız-belasız kullanın umarım... Renk, model, motor hepsi enfes; araba enfes zaten... Jantlar bana da pek güzel gelmedi; style jantını tercih ederim ya da yıldız lansman jantı mesela ama tabi zevk meselesi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Aytaç Bey aracınız çok hoş olmuş.Ben jant olayına henüz giremedim ama bu jantlar aklımdaydı hep.Bence çok yakışmış.Ön tampon altı lipi nerden ve ne kadara temin ettiniz acaba?Güle güle kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Merhaba tesekkur ederim jantları cok arastırdık ve su anda en cok yakısan jantlardan biri.Yakından ve aracın ustunde görmek daha farklı ....On tampon eki elif tunıng te 190 tl .Tavsiye ederim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Sana da Otosan'da bir sponsorluk bulalım, ayrıca vaktin varsa Paris fuarına davetiye ayarlayalım. Meşhur ol, namın sınırları aşsın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytac Akın Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Slm vallahi bizim namla bi işimiz olmaz .Biz çok araba yaptık,araba işi zevk meselesi.Sitede araba uzerine olduğu için resim paylasmak heralde normal bişeydir .Bizim şehrimiz bize yeter gerekirse orayada gideriz.Resim eklemek yasaksa eklemeyelim o zaman .TESEKKURLER.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap