Doğancan Kapıcı Oluşturma zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 7, 2014 (düzenlendi) Merhaba, Aracı temizlerken merakıma yenik düşerek temizlerken el freninin gerisindeki arka cepteki kapağı kaldırarak bir barkoda eriştim . Neyin barkodu dur bilen var mıdır ? Teşekkürler Mart 7, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 NEGRA BAJA yazıyor İspanya'da bir şehir olması lazım. Focus 2 lerde İspanya üretimi olduğuna göre üretim yeri yazıyor demekki 10.12.2007 de üretim tarihi olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Aklıma geldi fakat içeride cepte ne işi var onu çözemedim NEGRA BAJA yazıyor İspanya'da bir şehir olması lazım. Focus 2 lerde İspanya üretimi olduğuna göre üretim yeri yazıyor demekki 10.12.2007 de üretim tarihi olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 @Doğancan Kapıcı, Açık bir yerde olmasından daha iyi değil mi gizli bir yerde olması? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 (düzenlendi) @Doğancan Kapıcı, Açık bir yerde olmasından daha iyi değil mi gizli bir yerde olması? Tbiki daha iyi fakat neden kaput gibi yerlerde değil?(konumuz ayrıca konumuda değil ) Üretim barkoduysa süper Teşekkürler değerli bilgileriniz için. Mart 7, 2014 Doğancan Kapıcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 parçanın barkodu işte soru ne anlamadım ben? gerçi, vın filanda yazıyor ama aracın sağında olunda olur bu tip etiketler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Bu barkod,parçayı üreten şirketin barkodu.araç montaj aşamasında her parça borkod okuyucusu ile taranır.stoktaki,parça miktarı bilgisayar ile belirlenip o anki ihtiyaca göre sipariş geçilir.ayrıca yenilemek isterseniz üzerindeki kod ile sipariş geçiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Doğancan Kapıcı
Merhaba,
Aracı temizlerken merakıma yenik düşerek temizlerken el freninin gerisindeki arka cepteki kapağı kaldırarak bir barkoda eriştim .
Neyin barkodu dur bilen var mıdır ?
Teşekkürler
Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap