Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Park Ampülü

Hasan Yaman

Soru

Önerilen Mesajlar

• 0

Teşekkürler,eğer öyleyse vazgeçeyim bunlardan biraz daha araştırma yapalım. Büyük ihtimal internetten alacağım, deneme imkanı yok malum 5'li mi daha iyi olur yoksa 9'lu mu?

ben 9lu kullandım hep. photonunda o şekilde modelleri olması lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Teşekkürler,eğer öyleyse vazgeçeyim bunlardan biraz daha araştırma yapalım. Büyük ihtimal internetten alacağım, deneme imkanı yok malum 5'li mi daha iyi olur yoksa 9'lu mu?

Semih bey iyi bir şey arıyorsanız osramın w5w leddriving modeli var. Ben cmax aracımda kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Semih bey iyi bir şey arıyorsanız osramın w5w leddriving modeli var. Ben cmax aracımda kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

Bir çok yerde bu ürünün tavsiyelerini okumuştum,sanırım bunu almak en doğrusu olacak. Teşekkür ederim,ancak internette ebay'da bulabildim sadece siz nereden aldınız acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bir çok yerde bu ürünün tavsiyelerini okumuştum,sanırım bunu almak en doğrusu olacak. Teşekkür ederim,ancak internette ebay'da bulabildim sadece siz nereden aldınız acaba?

Ben novelcar diye bir siteden aldım ama Hepsiburada da var. Linki ekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/osram-w5w-ledli-lamba-oto-lamba-sinyal-park-stop-tavan-vb-2li-paket-4000-kelvin/productDetails.aspx?productId=otosmnbp64187&categoryId=20024647&SKU=OTOSMNBP64187

http://www.novelcar.com/urunler/osram-high-power-ledli-w5w-dipsiz-t10-6000k-beyaz-ampul/118/

Ali ÇELİK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.