Hasan Yaman Oluşturma zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 7, 2014 Arkadaşlar konuyu bulamadım daha önce anlatıldıysa kusura bakmayın.Park lambasının nasıl değiştirildiğini bilen varmı ben kendim değiştirebilirmiyim?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Teşekkürler,eğer öyleyse vazgeçeyim bunlardan biraz daha araştırma yapalım. Büyük ihtimal internetten alacağım, deneme imkanı yok malum 5'li mi daha iyi olur yoksa 9'lu mu? ben 9lu kullandım hep. photonunda o şekilde modelleri olması lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali ÇELİK Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Teşekkürler,eğer öyleyse vazgeçeyim bunlardan biraz daha araştırma yapalım. Büyük ihtimal internetten alacağım, deneme imkanı yok malum 5'li mi daha iyi olur yoksa 9'lu mu? Semih bey iyi bir şey arıyorsanız osramın w5w leddriving modeli var. Ben cmax aracımda kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Semih bey iyi bir şey arıyorsanız osramın w5w leddriving modeli var. Ben cmax aracımda kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim. Bir çok yerde bu ürünün tavsiyelerini okumuştum,sanırım bunu almak en doğrusu olacak. Teşekkür ederim,ancak internette ebay'da bulabildim sadece siz nereden aldınız acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Arkadaslar amerikan park yerine turuncu parklara ne diyorsunuz ?? Apacilik orani ne olur )) % 100 diyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Amerikan park güzel olur bence ama turuncu olamaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Ya bu amerikan park modülünü bende düşünüyorum da normal farlar yanarken de yanıyor mu bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Sırf benimki traktör diye birşey yapmıyorum. Ya bu amerikan park modülünü bende düşünüyorum da normal farlar yanarken de yanıyor mu bu? Yanıyor diye biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Sırf benimki traktör diye birşey yapmıyorum. Yanıyor diye biliyorum O zaman şekil olur da sadece parkları yakarken yanarsa bir esprisi olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali ÇELİK Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 (düzenlendi) Bir çok yerde bu ürünün tavsiyelerini okumuştum,sanırım bunu almak en doğrusu olacak. Teşekkür ederim,ancak internette ebay'da bulabildim sadece siz nereden aldınız acaba?Ben novelcar diye bir siteden aldım ama Hepsiburada da var. Linki ekliyorum.http://www.hepsiburada.com/liste/osram-w5w-ledli-lamba-oto-lamba-sinyal-park-stop-tavan-vb-2li-paket-4000-kelvin/productDetails.aspx?productId=otosmnbp64187&categoryId=20024647&SKU=OTOSMNBP64187 http://www.novelcar.com/urunler/osram-high-power-ledli-w5w-dipsiz-t10-6000k-beyaz-ampul/118/ Mart 21, 2014 Ali ÇELİK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hasan Yaman
Arkadaşlar konuyu bulamadım daha önce anlatıldıysa kusura bakmayın.Park lambasının nasıl değiştirildiğini bilen varmı ben kendim değiştirebilirmiyim??
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 24 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap