Alperen G. Oluşturma zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 7, 2014 Peki mk3'e isitmali olani monte edebiliyor muyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Isıtmalı derken biraz konuyu açar mısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Isıtmalı derken biraz konuyu açar mısınız? Soğuk yerine sıcak su gidiyor. Daha nasıl açılır ısıtmalı kelimesi bilemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Orasını anladıkda ısıtmalı meme nasıl oluyor veya nasıl aktiv ediliyor Şöyle bi sitelere göz attım da ön cam ısıtması olanlarda oluyor anladığım kadarıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Focus da bununla alakası yok.. Direk fiskiye başları ısıtmalı. Elektrik çekiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Çok kullanışlı, bu kış hakkını verdi açıkcası... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Valla bulsam bende taktırıcam pek de aramadım diyebilirim servis çok para ister diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yakupun dediğinden anladığım zaten tüm F3lerde var. Kaputu açıp bakın borunun yanında kabloda gidiyormu. En olmadı yalıtımı söküp kablo fıskıyeye giriyormu diye bakın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Arkaaaaşım benim focus 2.5'a tüm cama püskürten cam püskürtme ucundan takılıyor mu yaaa ben bunu soruyorum cevap alamıyorum konu nerdeeen nereye gidiyüüüürr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yakupun dediğinden anladığım zaten tüm F3lerde var. Kaputu açıp bakın borunun yanında kabloda gidiyormu. En olmadı yalıtımı söküp kablo fıskıyeye giriyormu diye bakın. Hepsinde tesisat yok Klasik ford işte donanıma pek bağlı değil kim bilir belki şuan hiçbirinde yok, belki de hepsinde var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Arkaaaaşım benim focus 2.5'a tüm cama püskürten cam püskürtme ucundan takılıyor mu yaaa ben bunu soruyorum cevap alamıyorum konu nerdeeen nereye gidiyüüüürr kendim yapmadım,ama yapanlar var.bir parçacı ilanda olduğunu belirtmiş. bu eski tip ısıtmalı olan. bu eski tip düz. bu yeni tip spreyli olan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Benim araç style plus benim ki kendinden ısıtmalı galiba ya yarın bi bakayım Ben de ısıtmalı meme yok diyorum ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Benim araç style plus benim ki kendinden ısıtmalı galiba ya yarın bi bakayım Ben de ısıtmalı meme yok diyorum ama. Var var Ramazan ama senin orada eksi (-) değerleri görmen zor.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Hepsinde tesisat yok Klasik ford işte donanıma pek bağlı değil kim bilir belki şuan hiçbirinde yok, belki de hepsinde var Benim aracımda var fakat bir işe yaradığını düşünmüyorum. Geçenlerde çalıştırdım sileceği donmuş çalışmadı. İşin özü silecek su deposu donduktan sonra, püskürtme başlığı ısıtmalı olsa ne olmasa ne bence çok gereksiz bir uygulama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Sıcak su sizce sadece bu sebeple mi var yoksa sıcak su cam kirini çıkarsın leke olmasın diye mi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 (düzenlendi) benim ki ara sıra donarken-style- biladerin ki hiç donmadı-titanium- kabloda göremedik. acaba koyduğumuz su ların derece değerleri gerçeği yansıtmayabilir..suyun gitti tırtıklı borunun içinde gizli ise kablolar, göremeyiz zaten. kaput yalıtımını sökmek lazım ona bakarsanız ingiltere focuslarda, eminim rus larda da vardır ön ısıtma var, keşke bizimkilerde de olsaydıda, sıcak arabaya binseydik sabahları Mart 9, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alperen G.
Peki mk3'e isitmali olani monte edebiliyor muyuz?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 16 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap