Anıl Polat Oluşturma zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 8, 2014 Aydın'da gerçekleşti kendileri. aracı o şekilde görmüştüm ama nasıl gerçekleştiğini yorumlayamamıştım. tüm detaylar haberin içeriğinde mevcut. fizik kurallarına dayalı olarak açıklayabilen varmıdır bu olayı ) http://www.aydinnethaber.com/bayan-surucu-park-halindeki-araclarin-uzerine-cikti-67356h.htm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Sürücü bayansa gerisi teferruattır 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 olay yerini biliyorum. haftanın 3-4 günü oradan geçmek zorunda kalıyorum virajın alınmayacak bi durum yok çok ama çok ufak bi göbek var bikaç m2cik ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Filmde olan Gerçekte olan :D :D 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Tam sağ direksiyon ile tam gaz Başka olmaz sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 çarpıp az da olsa megane'ı kaydırması lazım. araç resmen tırmanmış. megane'ın önünde araç olmasa yine duramayacakmış bi de ona çarpmış çünkü ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Tam sağ direksiyon ile tam gaz Başka olmaz sanırım Yakup kolay bişey olmasa gerek Söylediğini yaptığın anda araba dümdüz kaymaya başlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yakup kolay bişey olmasa gerek Söylediğini yaptığın anda araba dümdüz kaymaya başlar Yaptım diyorsun yani çok eminsin de Peki senin dediğin gibi olsun.. Uzatıp fizik ile yormuyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 tırmanmış,panik halide daha ileri gitmesine sebep olmuş anlaşılan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Megane nın sol arka çamurluktan girmiş sanırım sonra da fren yerine gaza basıp tam sağ direksiyon ile öndeki aracın bagaja çarpasıya kadar gitmiş. Yazasıya kadar 20 saniye geçti ama 2 saniye de olan bir olay. Ablaya arabayı verip bi daha yapsana aynı şeyi desen yapamaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Megane nın sol arka çamurluktan girmiş sanırım sonra da fren yerine gaza basıp tam sağ direksiyon ile öndeki aracın bagaja çarpasıya kadar gitmiş. Yazasıya kadar 20 saniye geçti ama 2 saniye de olan bir olay. Ablaya arabayı verip bi daha yapsana aynı şeyi desen yapamaz +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Can ve mal güvenliği olacak ki neler yapılır neler, bu ne ki?.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elif Ezgi K. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 bayan inanmış ve başarmış Allah'a şükür sadece maddi hasar oluşmuş kimseye zarar gelmemiş .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Ben de mi denesem Rangerla. Şaka bi yana ilk darbeyi lastikten almış ve tutunmuş arabaya sanırım lastiklerin markasını öğrenelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 O değil de araba asfalt araba ne bulursa tutmuş gitmiş tırmanmış. Performans ve yol tutuşta artık daha saygın bir yerde olmalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap