Burak Çınar Oluşturma zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 10, 2014 Arkadaşlar merhabalar ; 2 gündür firefox tarayıcım saat başı kendi kendine kapanıyor. Tam bişey okurken yada izlerken gidiyor ve çok sinir bozucu Tamamiyle silip tekrar yükledim yine aynı.. Sorun için yardımlarınızı rica ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Bence bilgisayarda bir virüs taraması yapsanız daha iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Avast yükledim tamamen taradım ccleaner'da tarama yaptı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Diğer tarayıcıları deneyin aynı sorunu yaşıyor musunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Diğerlerinde problem yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Bilgisayarım/sağ tuş/özellikler/gelişmiş sekmesi/hata denetimi/hata denetimini devre dışı bırak Diğer sitelerde şöyle bişey buldum ama ne kadar işe yarar bilinmez. En iyi çözüm mozilla ile vedalaşmak gibi. Ben yandex kullanıyorum yandexle chrome'u tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Denedim umarım işe yarar Teşekkürler bu arada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 NoScript ve Flashblock eklentilerini deneyebilirsiniz. Kullanırken bir yandan görev yöneticisine bakın bence bir şeyler sapıtıyor olabilir. Bir de kaza raporu oluşturmuyor mu tekrar açtığında? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 NoScript ve Flashblock eklentilerini deneyebilirsiniz. Kullanırken bir yandan görev yöneticisine bakın bence bir şeyler sapıtıyor olabilir. Bir de kaza raporu oluşturmuyor mu tekrar açtığında? Rapor falan yok... direk çarpıya basılmış gibi kapatıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Chrome çıktıktan sonra ben Firefoxu bıraktım Hatta sık kullanılanlarımda Firefox'tan Alındı klasörü tepede durur hala.. Windowsu da silip Ubuntu ile devam etmek istiyorum ama henüz cesaret edemiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Flash eklentisini kaldır, dene bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 6 saate yakın virüs taraması yaptı ve düzeldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap