Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2011 Şu günlerde muz sileceklere takmış durumdayım sileceklerin 7. yılı şerefine ne yapmam lazım sadece ucu mu değişir komple mi değişir yardım bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 anlamadım muz silecekler nasıl ki hem sileceği kim görecek adaş ne gerek var lastik değiş devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Aga mesele milletin görmesi değil benim görmem muz silecek çok güzel siliyormuş anlamadım muz silecekler nasıl ki hem sileceği kim görecek adaş ne gerek var lastik değiş devam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 anlamadım muz silecekler nasıl ki hem sileceği kim görecek adaş ne gerek var lastik değiş devam Focus II 'nde muz silecek var.. Eskilerinde metaller olurdu uca kadar..Şimdi o yok..çift yönlü siliyor vs vs vs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Şu günlerde muz sileceklere takmış durumdayım sileceklerin 7. yılı şerefine ne yapmam lazım sadece ucu mu değişir komple mi değişir yardım bekliyorum Komple tabi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Komple derken silecek kollarını kasdetmiyorsun değil mi?Sadece kafa kısmı değişecek.Benim de değiştirme zamanı geldi ama servis anasının nikahını ister şimdi.Sanırım Bosh un silecekleri fena değil.Hangi marka alayım?Dandik markalar da focus için başlık veriyor ama boy uzadıkça baskı ayarı yüzünden lastiğin orta kısmı fazla basarak camda iz yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Abi silbak markayı çok övüyorlar bende bakınıyorum birde ojinal j şeklindeki kolla verim alamassın dediler doğrumudur Komple derken silecek kollarını kasdetmiyorsun değil mi?Sadece kafa kısmı değişecek.Benim de değiştirme zamanı geldi ama servis anasının nikahını ister şimdi.Sanırım Bosh un silecekleri fena değil.Hangi marka alayım?Dandik markalar da focus için başlık veriyor ama boy uzadıkça baskı ayarı yüzünden lastiğin orta kısmı fazla basarak camda iz yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Komple tabi ki Abi ucundaki lastiği değiştiren bile var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 muz silecekler iyidir ama çok çabuk deforme oluyorlar,özellikle camları kuru kuru sildiğinizde çok kolay yıpranıyorlar...Daha geniş alanı silmeleri ise avantaj tabii... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Komple derken silecek kollarını kasdetmiyorsun değil mi?Sadece kafa kısmı değişecek.Benim de değiştirme zamanı geldi ama servis anasının nikahını ister şimdi.Sanırım Bosh un silecekleri fena değil.Hangi marka alayım?Dandik markalar da focus için başlık veriyor ama boy uzadıkça baskı ayarı yüzünden lastiğin orta kısmı fazla basarak camda iz yapıyor. Sen sadece ucunu tabiki arkadaşın aracı F1 onun sileceklere muz uyuyor mu uyuyorsa o da tek tabi... fark bu.. Abi ucundaki lastiği değiştiren bile var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Silbak marka alabilirsiniz, kullanan arkadaşlarım var hepsi memnun. Türk malı, fabrikası maltepede carrefourun orada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Abi silbak markanın satışı araca göre olduğu için pahalı geliyor universal ürünler çok ucuz onun yanında http://www.hepsiburada.com/Liste/rbw-55-cm-banana-tip-silecek-supurgesi-tuv-belgeli-115151/ProductDetails.aspx?productId=otctn115151&categoryId=20024743 Silbak marka alabilirsiniz, kullanan arkadaşlarım var hepsi memnun. Türk malı, fabrikası maltepede carrefourun orada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Ben fiyatlarını bilmiyorum, marka adı biraz şaibeli ama ürünleri kaliteli. Yorumlara göre bir bosch'u aratmıyormuş. Benimde almam gerek sağ taraftakinin ucu kopmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Sana uygunu bu; http://www.hepsibura...goryId=20024712 içlerinde aparat varmış eski silecekten buna geçmek için yani aparatsız alanlar full değişmeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Ben fiyatlarını bilmiyorum, marka adı biraz şaibeli ama ürünleri kaliteli. Yorumlara göre bir bosch'u aratmıyormuş. Benimde almam gerek sağ taraftakinin ucu kopmuş Abi dandik silecek camı çizer mi? Söylenti dolaşıyor ortalıkta ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Sana uygunu bu; http://www.hepsibura...goryId=20024712 Teşekkürler abi bence sırf marka parası alıyorlar gibime geldi Focus için diyip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Onur Solmaz
Şu günlerde muz sileceklere takmış durumdayım sileceklerin 7. yılı şerefine ne yapmam lazım sadece ucu mu değişir komple mi değişir yardım bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
8
6
5
Popular Days
Ağs 25
22
Mar 6
11
Mar 11
9
Mar 9
7
Top Posters For This Question
Onur Solmaz 8 posts
Alperen G. 8 posts
Sabri Özer 6 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Popular Days
Ağs 25 2011
22 posts
Mar 6 2015
11 posts
Mar 11 2015
9 posts
Mar 9 2015
7 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Reca ederim.İstersen getir ben kırım pardon takıyım
Burak Koç
Engin ninde dediği gibi Bosch markayı bende tavsiye ederim,şirket araçlarında kullanıyorum gayet başarılı..
Onur Sezgin
Ben bile taktım
Bu soruda 59 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap