Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2011 Şu günlerde muz sileceklere takmış durumdayım sileceklerin 7. yılı şerefine ne yapmam lazım sadece ucu mu değişir komple mi değişir yardım bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Bunu al daha uygun, modacar kötü değildir. http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-aero-tech-buz-korumali-ford-focus-1-1098-0205-muz-silecek-sagsol-set-47s245/ProductDetails.aspx?productId=otm47s245&categoryId=20024712 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Abi dandik silecek camı çizer mi? Söylenti dolaşıyor ortalıkta ama Dandik silecek, lastiği çok çabuk deforme olup metal kısmı cama değerse çizer. Montaj sırasında cama lastik kısmın değdiğinden emin olmak gerek(Muzlarda bunun dışında bir olasılık zaten yok). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Focus II için yapılan yorumu okudunuz mu, orjinaldan daha iyi diyor silbak için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Bu güzelmiş abi birde son sorum orjinal boyutları 55-48 bunlardan daha mı kısa almalıyım silecek motoru kaldırır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Bu güzelmiş abi birde son sorum orjinal boyutları 55-48 bunlardan daha mı kısa almalıyım silecek motoru kaldırır mı? Aynı ölçüde al, bunlar seninkinden daha hafiftir muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Dikkatli olunması gereken bir şey,kol basıncı fazla gelirse lastiğin orta kısmı cama fazla baskı yapıyor ve o kısımda camda iz bırakıyor.Lastiğe baştan sona bakın her noktası eşit bassın,fazla baskı yapan yer hemen belli oluyor zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2011 anlamadım muz silecekler nasıl ki hem sileceği kim görecek adaş ne gerek var lastik değiş devam Görünümde hiç etki etmez diyorsun onur ama acayip çok farklı bi görünüm katıyor. Focus1 de muz silecek uç kısım ile değişiyor kolu değiştirmeye gerek yok.Araca özel almanızada gerek yok pahalı olur , cm ölcün öyle sipariş verin kendiniz takın ben çiftini 10 liraya almıştım 1 sene sorunsuz kullanmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Benimde silecek değiştirme zamanım geldi. Inwells marka var rbw galiba öyle bir marka var 26 lira. Silbak baktım o da 68 lira zaten orjinali az çok o paralara geliyor. Birde muz silecek deniyor ? Focus 3lerdeki orjinal silecekler muz değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Birde muz silecek deniyor ? Focus 3lerdeki orjinal silecekler muz değil mi ? Marmara Forum'dan (Bauhaus galiba) yapı marketten aldım taktım. Gayet güzel. Bosch marka idi sanıyorum sol 72 sağ 70cm olan. Aynı silecek 2-3 türlü montaj şekline de uyuyor. Tanesi 26-29TL gibi. Bundan oluyor: http://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-Silecek-Takimi-2012-2015-Bosch-Aerotwin,PR-276.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Marmara Forum'dan (Bauhaus galiba) yapı marketten aldım taktım. Gayet güzel. Bosch marka idi sanıyorum sol 72 sağ 70cm olan. Aynı silecek 2-3 türlü montaj şekline de uyuyor. Tanesi 26-29TL gibi. Benimde kafam karıştı iyice çifti 26 lira o inwells markanın. Birde komple değişiyor sadece demir çubuk kalıyor galiba. Birde HB Sedan farki gördüm iyice karıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Benimde kafam karıştı iyice çifti 26 lira o inwells markanın. Birde komple değişiyor sadece demir çubuk kalıyor galiba. Birde HB Sedan farki gördüm iyice karıştım Dediğimi al geç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Dediğimi al geç. Aldım abi En az 2 sene gider bana bu Çok sağol 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 RBW puntoda kullanıyorum baya iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Engin ninde dediği gibi Bosch markayı bende tavsiye ederim,şirket araçlarında kullanıyorum gayet başarılı.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 (düzenlendi) RBW puntoda kullanıyorum baya iyi. http://www.n11.com/ford-focus-3-silecek-muz-tip-takim-hemen-kargo-P20819325?cid=604001&gclid=CLmlg7WBlMQCFbPKtAodSCcAHw 26,90 bu, Engin abinin dediği 74 lira. Değer mi 50 lira farka ? Mart 6, 2015 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Onur Solmaz
Şu günlerde muz sileceklere takmış durumdayım sileceklerin 7. yılı şerefine ne yapmam lazım sadece ucu mu değişir komple mi değişir yardım bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
8
6
5
Popular Days
Ağs 25
22
Mar 6
11
Mar 11
9
Mar 9
7
Top Posters For This Question
Onur Solmaz 8 posts
Alperen G. 8 posts
Sabri Özer 6 posts
Aydın Baran 5 posts
Popular Days
Ağs 25 2011
22 posts
Mar 6 2015
11 posts
Mar 11 2015
9 posts
Mar 9 2015
7 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Reca ederim.İstersen getir ben kırım pardon takıyım
Burak Koç
Engin ninde dediği gibi Bosch markayı bende tavsiye ederim,şirket araçlarında kullanıyorum gayet başarılı..
Onur Sezgin
Ben bile taktım
Bu soruda 59 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap