Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2011 Şu günlerde muz sileceklere takmış durumdayım sileceklerin 7. yılı şerefine ne yapmam lazım sadece ucu mu değişir komple mi değişir yardım bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Bizim focus 3'ler de fotodaki fibi gecmeli sekilde mi montaj yapiliyor? Ben de buradan alayim bari. Bir de arka lazim bana ama.. Öyle üstten basma yeri var. Orayı bilmem, örnek olsun diye verdim. Yapı marketten almıştım. Bosch iyidir. Orjinali son yağan karda otomatik çalışınca üzerindeki karın ağırlığından kırıldı.3 seneye yakın sıkıntısız kullandım kırılmasa temizliğinde problem yoktu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Aldım abi En az 2 sene gider bana bu Çok sağol Teslim aldim şimdi taktım yalniz bizim orjinaller 730 mm bunlar 700 mm. Alttan değilde üstten 3 cm daha kısa görüş olarak bi sıkıntısı yok ama. Üstten sadece alt taraf tam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Teslim aldim şimdi taktım yalniz bizim orjinaller 730 mm bunlar 700 mm. Alttan değilde üstten 3 cm daha kısa görüş olarak bi sıkıntısı yok ama. Üstten sadece alt taraf tam Ayna altındaki sensörlerin üstünü temizliyorsa bence sorun değil.Benim silecek 71 cm idi şuan 70cm takılı üstünde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 73cm yerine 70cm Olması tekno MK3'de Sorun oluyor. Üstteki 2 sensor temizlenemiyor. Ben 70 lik yeni lastiği eski sileceğe takıp üst taraftan sıfırladım. Zaten lastik sabitleme tırnağı üstte. Sorun giderildi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Ayni seyi yazmak icin girmistim yazanlar olmus.. Eskisiyle olctum, eskisi sanirim 73 veya 75. Ama bu 70... Otomatik far ve yagmur sensorleri disinda baska sensor yok arabada.. Dikkat de etmedim orayi silip silmedigine.. Takmis da bulundum artik..Sikinti cikar mi ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Kaynamasın araya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Kaynamasın araya Başkan sildikten sonra bak sensörlerin üstünden geçmişse sorun yoktur.Benim de aynı sensörlerden var 70 cm silecek.Sorun yaşamadım henüz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Kaynamasın araya Ben sökerken birini 72-73, birini 70 gibi ölçmüştüm. Aldığım yerde 72likde vardı tekini öyle almıştım. Ayna arkası sensör temizlenir her ihtimalde, bir ara kontrol edersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Başkan sildikten sonra bak sensörlerin üstünden geçmişse sorun yoktur.Benim de aynı sensörlerden var 70 cm silecek.Sorun yaşamadım henüz. Ben sökerken birini 72-73, birini 70 gibi ölçmüştüm. Aldığım yerde 72likde vardı tekini öyle almıştım. Ayna arkası sensör temizlenir her ihtimalde, bir ara kontrol edersin. Teşekkürler.. zaten taktım artık sorun olsa da olmasa da kullanıcam İşin ilginci, kutusunun arkasında uyumlu araç listesi var.. Focus yok orda.. Fusion var Başka sitede aynı sileceğin 725mm olanını satıyor adam Focus 3 için.. Bir başkasında sağ-sol farklı ölçülerde de görmüştüm... neyse sonuç olarak aldık bitti.. şöyle bir denedim gayet güzel siliyor.. eskisinde artık iz yapmaya başlamıştı.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Üç sene iyi bile gitmiş, gerçi benimki daha iyi ama[emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 @Bekir B., abi tembellikten daha da kullanırdım aslında ama biraz can sıkmaya başlamıştı.. başlık da iyi denk geldi, buradan görünce aldım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 @Bekir B., abi tembellikten daha da kullanırdım aslında ama biraz can sıkmaya başlamıştı.. başlık da iyi denk geldi, buradan görünce aldım.. Yenilemek iyidir, Hayırlı olsun Alperenim, tamda Yağışlar başladı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Yenilemek iyidir, Hayırlı olsun Alperenim, tamda Yağışlar başladı. Darısı senin başına diyelim abi kapıda ödeme kolaylığı da var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Darısı senin başına diyelim abi kapıda ödeme kolaylığı da var Ben bu seneyide atlatırım, zira henüz bir sıkıntı yaratmıyor .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Onur Solmaz
Şu günlerde muz sileceklere takmış durumdayım sileceklerin 7. yılı şerefine ne yapmam lazım sadece ucu mu değişir komple mi değişir yardım bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
8
6
5
Popular Days
Ağs 25
22
Mar 6
11
Mar 11
9
Mar 9
7
Top Posters For This Question
Onur Solmaz 8 posts
Alperen G. 8 posts
Sabri Özer 6 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Popular Days
Ağs 25 2011
22 posts
Mar 6 2015
11 posts
Mar 11 2015
9 posts
Mar 9 2015
7 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Reca ederim.İstersen getir ben kırım pardon takıyım
Burak Koç
Engin ninde dediği gibi Bosch markayı bende tavsiye ederim,şirket araçlarında kullanıyorum gayet başarılı..
Onur Sezgin
Ben bile taktım
Bu soruda 59 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap