Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 anten kısa.jpg Bu haliyle beğendiniz mi?arkadaşlar sizin düşünceleriniz benim için önemlidir. bence bu çok daha iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Gayet güzel bende aynısını taktım kısa süper oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 ben Çin'den getirttim 8 dolara, hem çok güzel oldu. Hem de bence daha iyi çekiyor. akşam fotoğrafını ekleyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Bunlara gördükçe sünnet edesim geliyor... Zenci hali güzel! 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Bunlara gördükçe sünnet edesim geliyor... Zenci hali güzel! Oldu da bitti de maşallah diyelim mi Cem hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Bunlara gördükçe sünnet edesim geliyor... Zenci hali güzel! Orta güzel de gol atmayacağım bu sefer Ramazan! vurdu! aut! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Orta güzel de gol atmayacağım bu sefer Ramazan! vurdu! aut! Boş kaleye gol atmıyor bizimkisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Boyu önemli değil mühim olan işlevi aluminyum olunca iyi çekiyor bir bir kısası var o da fena durmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Siyah hali daha iyi olmuş bence de. Köpekbalığı tip çok daha iyi olur kanaatindeyim. Onu da ben deneyip paylaşırım inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 WRC diye aldım,ama üzerinde sadece Mugen yazıyor. Denedim;çalışınca geri göndermedim. Yaşasın Ford... Anten için bana da para harcattı ya! Ama böyle daha güzel. 35 TL. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 WRC diye aldım,ama üzerinde sadece Mugen yazıyor. Denedim;çalışınca geri göndermedim. Yaşasın Ford... Anten için bana da para harcattı ya! Ama böyle daha güzel. 35 TL. Abooo o kadar para mı virdiiiin? Biz sharkı bilene 15 tl ye alıyok. Heee anladım yaşlı görünce yüksek ücret istemişler. ha ha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Abooo o kadar para mı virdiiiin? Biz sharkı bilene 15 tl ye alıyok. Heee anladım yaşlı görünce yüksek ücret istemişler. ha ha Ben sizin gibi Çin sitelerinden almıyorum. Çin'den getirip vergi,gümrük,yol payı,kar payı ekleyen yerli sitelerden satın alıyorum. Bu sayede ülke küçük esnafının gırtlağından bir lokma geçiyor. Hem Çinli kardeşler,hem de ülkem insanı sebepleniyor bu sayede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Ben sizin gibi Çin sitelerinden almıyorum. Çin'den getirip vergi,gümrük,yol payı,kar payı ekleyen yerli sitelerden satın alıyorum. Bu sayede ülke küçük esnafının gırtlağından bir lokma geçiyor. Hem Çinli kardeşler,hem de ülkem insanı sebepleniyor bu sayede. Abi o küçük esnaf dediğin adam da çinden getirip sana 10 katına satıyor.Esnaf olsa koy üstüne adam gibi kar bak nasıl satın alıyoruz.Bu lokmayı onun boğazından açıkcası geçirmem ben.Bak şuan ufak tefek ihtiyaçlarımızı toplanıp 3-5 kişi bir seferde alıyoruz ve ihtiyacımızı gideriyoruz.Shark anten Ülkemde kime sorsan 50 tl den ağız açıyorlar.Biz 7 usd ye aldık kargo ücretide yok.Şimdi sen söyle göz göre göre neden kendimi öptürüyüm ki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 neden kendimi öptürüyüm ki? Doğanım senin kadar cesur olsam ben de kendimi öptürmem de... Cesaret edemiyorum Uzakdoğu işlerine. Yok sanal kredi kartı, yok PayPal... Bir de ürün kötü gelse gönderecek yer yok, patlarım ben 1 dolarım boşa gitse. Memur zihniyeti işte. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Doğanım senin kadar cesur olsam ben de kendimi öptürmem de... Cesaret edemiyorum Uzakdoğu işlerine. Yok sanal kredi kartı, yok PayPal... Bir de ürün kötü gelse gönderecek yer yok, patlarım ben 1 dolarım boşa gitse. Memur zihniyeti işte. Olsun sen lazım olursa haber et getirtiriz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap