Turgay Özdemir Oluşturma zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 12, 2014 Selam arkadaşlar fiesta ta olan mykey sanırım hız sınırlandırıcı focusta varmı. umarım vardır çok işime yarıyacagını düşünüyorum aracı günde bir çok kişi kullanıyor.hız limitini düşürmek bir nevi korumaya alabilirim aracı. aracım:ford focus3 1,6 tdci titanyum smart paket 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Maalesef şuan sunulmamakta. Makyajlı versiyon ile sunulacak, o zaman; belki sonradan modifiye edebilir miyiz? diye düşünmek mümkün olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Turgay Özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 hadi ya keşke olsaydı üzüldüm şimdi teşekkür ederim iyiakşamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 hadi ya keşke olsaydı üzüldüm şimdi teşekkür ederim iyiakşamlar Rica ederim.İyi akşamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Hız sınırlandırıcımız var.Ayarladığınız hızı ne kadar gaza basarsanız basın geçmiyor.Turgay Bey bunu soruyor gibi geldi bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 İlk mesaj gayet açık aslında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 mykey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Sitede aratınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Bu özellik, Amerikadaki focuslarda var, Avrupadaki focuslarda henüz yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Geçen gün serviste bir Fiesta sürücüsü şikayet ediyordu. Sistemi resetlemek lazım ama yapamıyorum vs şeklinde. Çok sağlıklı mı emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 yabancı forumlardaki konulara baktığımda fiesta için seçilebilir hız limitler mevcut mykey'de. farklı modellerde ve hatta focusta da böyle mi bilmiyorum fakat bendeki focusta mykey ile ayarlanabilir tek hız limiti seçeneği 140 km/h, ki bu da bırakın mykey sınırlaması ile birini sınırlamayı, benim bile çok çok nadir gördüğüm bir hız. denen istediğimiz hızda ya da 80/90/100/110/120/140 gibi seçeneklerle koymamışlar, ve hatta neden ufak bir güncellemeyle bunu da dahil etmezler anlayabilmiş değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Turgay Özdemir
Selam arkadaşlar fiesta ta olan mykey sanırım hız sınırlandırıcı focusta varmı. umarım vardır çok işime yarıyacagını düşünüyorum aracı günde
bir çok kişi kullanıyor.hız limitini düşürmek bir nevi korumaya alabilirim aracı.
aracım:ford focus3 1,6 tdci titanyum smart paket 2013
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap