Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 arkadaşımda home tuşu her bastığında çıt çıt ses geliyor oda servise gönderdi... 5S ise değişim olur büyük bi ihtimal... parmak izi şeyisinden pek kurcalayamıyolarmış şu an Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 5S ise değişim olur büyük bi ihtimal... parmak izi şeyisinden pek kurcalayamıyolarmış şu an evet 5s baklaım dün gönderdi daha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Genpanin zaten tamir yetkisi yok. Enazindan ilk 1 yılda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Kaderim midir bilemedim 15'inde elimle götürdüm. Değişim kararı çıktı. Dün yeni cihazı aldım ve aynı sorun yine var. Ekrana bastırdğımda çıt çıt oynuyor Artık kendim götürmeme kararı aldım ve turkcell'i aradım. Özel hizmet ekibini yönlendirdiler. Cihazımı aldılar yerinede HTC windows 8x verdiler. Cihaza an itibariyle tekrar değişim kararı çıktı. Bakalım neler olucak Kara bulutlar bir gitmedi başımızdan Senden de ne şans varmış senin yerine ben üzüldüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Genpanin zaten tamir yetkisi yok. Enazindan ilk 1 yılda. Ozan kuzenin kilit tuşu bozuktu değiştirdiler Senden de ne şans varmış senin yerine ben üzüldüm Şaka gibi anlamadım ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 @Burak Çınar, Benim 5'inde 1 yıl garantisi kaldı o garanti dolmadan sana yollasam da sen gereğini yapsan, yenisi ile değiştirsek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Serdar sen hiç uyumuyorsun galiba hep uyanıksın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 @Burak Çınar, Benim 5'inde 1 yıl garantisi kaldı o garanti dolmadan sana yollasam da sen gereğini yapsan, yenisi ile değiştirsek Genpa Adana Adres : Turhan Cemal Beriker Bulvarı Gizerler İş Merkezi No:52/D Kat:1, No:1 Seyhan / Adana Telefon : (0212) 359 0 359 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Genpa Adana Adresi biliyorum da göndermek için bozmak lazım önce onun için yardım istedim senden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Adresi biliyorum da göndermek için bozmak lazım önce onun için yardım istedim senden ben bozmuyorum kiii 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 yardımcı olmak isterim ancak şöyle bir şey var cihazın kendiliğinden oluşan bir arızası olması gerekli olursa 1 yılda olsa hemen değiştirirler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Genpa değişim kararı verdi... Yeni gelen cihazda da aynı problem oluştu ve tekrar gönderdik. Yine değişim kararı çıktı. Cumartesi günü yeni cihaz geldi. Bunda çok şükür bir sıkıntı yok bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Genpa değişim kararı verdi... Yeni gelen cihazda da aynı problem oluştu ve tekrar gönderdik. Yine değişim kararı çıktı. Cumartesi günü yeni cihaz geldi. Bunda çok şükür bir sıkıntı yok bakalım 2 güne aynı hale gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 2 güne aynı hale gelir Zamzıngla karıştırdın heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Zamzıngla karıştırdın heralde benim telefon iphone tarafından en sağlam telefon seçildi yakup gördü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap