Burak Çınar Oluşturma zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 13, 2014 Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2-3 hafta önce almış olduğum Uzay grisi iphone 5s'imin ekranı bastırdığımda çıt çıt diyerek oynuyor... Oyun oynarken şimdi farkettim Sorun nedendir ? servise göndermeyi düşünüyorum kullanıcı hatası değil... 1 kere bile yere düşmedi yardım rica ediyorum Cihazım eğilmiş... :S düz bi yere koyup ucundan bastırdığımda oynuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Demekki sen farketmeden cihaza darbe uygulandı..Durup dururken olmaz çünkü. Şansını dene ver garantiye yada farklı yol da bulabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Turkcell platinium'u aradım. Yarın gelip alacaklarını söyediler. Batarya aşırı ısınınca olabiliyormuş. Yakup ilk günden beri orjinal cover'ı ile kullandım ve pantolon cebine koymam bile Cekette yada elimdedir. Çok moralim bozuldu yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Turkcell platinium'u aradım. Yarın gelip alacaklarını söyediler. Batarya aşırı ısınınca olabiliyormuş. Yakup ilk günden beri orjinal cover'ı ile kullandım ve pantolon cebine koymam bile Cekette yada elimdedir. Çok moralim bozuldu yahu Turkcell palavrasına inanma. Bende kılıf ile sürekli kullanıyorum. Böyle ısınarak yamulduğu nerede görülmüş. Neyse yapılır birşey sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Turkcell palavrasına inanma. Bende kılıf ile sürekli kullanıyorum. Böyle ısınarak yamulduğu nerede görülmüş. Neyse yapılır birşey sanırım. Umarım 4S vallahi taş gibiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Umarım 4S vallahi taş gibiydi Ben hepsini kullandım Hiçbiri bozulmadı kırılmadı yamulmadı. Hepsi sağlam, biraz dikkat etmeyince hepsi çürük..Hepsinin zayıf noktası var. Hem hafif, hem estetik, hem kullanışlılık istersen bunlara dikkat edeceksin (genel) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Durum aynen bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Kesin bilgi: Eğer darbe görülmezse kesin garantiye girecek telefonun ve değişecek. Arka cebe koyunca oluyormuş.Isınma saçmalığı yok dediğim gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Nerdeeee eski 3310 lar falan. Ne yamulması adamı yamulturlardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Sen dua et U olmamış abi 4S maşallah taş hala kullanıyorum gram yamulması yok. Üstüne mi oturmadım, koltuklardan mı uçmadı. Çok çekti çok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Aynısı bir arkadaşımda oldu. Hala öyle kullanıyor. Üstüne oturmakla ilgili olmalı. Sonuçtan bizi de haberdar et. Arkadaşıma söylerim bende. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Merhaba, Bilmiyorum garanti servisini ancak 2 çeşit satılan var. 1. İthalat 2. Distribütör Eğer 2. seçenek ise Apple store yada TELESERVİCE gönderdiğinde değişim yapacaktır. Garanti belgesini paylaşır isen yardımcı olabilirim. 1 yılı geçmedi ise daha da hızlı yardımcı olabilirim gönderirsin bana her türlü yardımcı olabilirim. Saygılarımla. Site açıklaması yapmak istemedim ancak büyük firmalardan birindeyim servis iade değişim bölümündeyim. Yardımcı olurum her türlü yeter ki arkadaşlık baki olsun. Profil den nerede çalıştığımı göre bilirsiniz. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 (düzenlendi) Bugün sabahtan elimle götürdüm ve 10 dakikada sonuçlandı Sonuç değişim Mart 15, 2014 Burak Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Demiştik en iyi biz biliriz . Kıhkıh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Demiştik en iyi biz biliriz . Kıhkıh Devamlı yamulcak mı bu telefon :D Sayın admin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap