Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Madem para problem değil, her ikisini de alayım : zengin göstersin... Unutmadan eline emeğine sağlık Elif.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Hakikaten dağılmana gerek yok, benim garajdan istediğini al kullan (bu arada almaza yatmış olayım) :) teşekkür ederim Cem hocam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 inşallah günün birinde benimde bir ferrarim olur (tabi çok çalışıp çoooooook iyi bir mesleğim olursa .) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 (düzenlendi) inşallah günün birinde benimde bir ferrarim olur (tabi çok çalışıp çoooooook iyi bir mesleğim olursa .) Ben çalışarak alınabilecek bir araba olduğuna inanmıyorum acı ama gerçek çalışarak olmaz Haa babandan bir holding kalmıştır o ayrı tabi Onun için sende bize gel istediğin modeli kullan Mart 14, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 inşallah günün birinde benimde bir ferrarim olur (tabi çok çalışıp çoooooook iyi bir mesleğim olursa .) Çok çalışırsından kastın hergün işine gidip akşam evinin yolunu gözlemekse kazanamazsın. farklı olmayı tercih et. Monoton her ayın sonunda maaşını dört gözle bekleyen biri olursan alamazsın. Hep farklı ol. Sadece ticaret yapan biri olsan da farklı ol. Azimli ol çalışarak her şeyi elde edersin. İnsanoğlunun bu dünyada sahip olamayacağı çok az şey var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 kırmızı ferrari herkesin hayalinde vardır sanırım almam çok zor ama inşallah bir gün binebilirim. paylaşımı severek okudum eline emeğine sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Ben çalışarak alınabilecek bir araba olduğuna inanmıyorum acı ama gerçek çalışarak olmaz Haa babandan bir holding kalmıştır o ayrı tabi Onun için sende bize gel istediğin modeli kullan abi tabi normal bir çalışmak demedim bende ya bir iş adamı olucan ya da olucan .... Çok çalışırsından kastın hergün işine gidip akşam evinin yolunu gözlemekse kazanamazsın. farklı olmayı tercih et. Monoton her ayın sonunda maaşını dört gözle bekleyen biri olursan alamazsın. Hep farklı ol. Sadece ticaret yapan biri olsan da farklı ol. Azimli ol çalışarak her şeyi elde edersin. İnsanoğlunun bu dünyada sahip olamayacağı çok az şey var. doğrudur abi azmin sonu zaferdir çok çabalayıp elde etmek istemelisin . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maslak Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Kırmızı 2 şeye çok yakışıyor bir güle birde ferrariye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Kırmızı 2 şeye çok yakışıyor bir güle birde ferrariye Son söz budur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Ben çalışarak alınabilecek bir araba olduğuna inanmıyorum acı ama gerçek çalışarak olmaz Haa babandan bir holding kalmıştır o ayrı tabi Onun için sende bize gel istediğin modeli kullan Pere kutularını çıkar :D Yemedikten sonra neye yarar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap