Tuncay Ç. Oluşturma zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 15, 2014 Merhabalar, Aşağıdaki linkte bulunan araç ile ilgileniyorum. sağ arka kapıda lokal boya olduğunu söylüyor buraya kadar her şey normal, yalnızca 1 gün içerisinde aracın fiyatını 38.500 TL den 37.500 TL ye bir saat öncede 36.750 TL ye indirdi. Ayrıca 1,5 yıldır aracın kendinde olduğunu söylüyor, E devletten baktım tescil tarihi 03.03.2014. Kafamı karıştıran noktalar bunlar, evham mı yapıyorum acaba? Sizin fikriniz nedir? Teşekkürler.http://www.sahibinde...57160994/detay/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner K. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 bilgilerde bir anormallik varsa başka araca yönelin bence, araba alırken de kullanırkende de kafanızın rahat olması lazım ki zevkle direksiyona geçin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Sanki almis, pişman olmuş satiyor gibi geldi bana; ama 1.5 yil muhabbetinin anlaşılmayacagini mi düşünüyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 sonuçta baktırılacak expertiz yaptırılacak bir sorun varsa illaki ortaya çıkacaktır, araç güzel gibi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Ç. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Araca gidip baktım, Genel olarak temiz bir araca benziyordu, bir insana çarpmış kaputta ve devamında tavanda küçük bir ezik vardı. İlanda Triger ve devirdaim motorunun değiştiği yazıyordu son değişiklikte onu kaldırmış. Arka çamurluklarda belirgin ve derin çizik vardı, Açıkcası pek kafama yatmadı 36.000 TL ye kadar düşmesine rağmen vazgeçtim, geri döndüğümde ilanı kaldırmış. Hayırlısı bakalım önümüzdeki maçlara bakacağız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 (düzenlendi) İlanda Triger ve devirdaim motorunun değiştiği yazıyordu son değişiklikte onu kaldırmış. triger zamanla sertleşiyor galiba.. belkide yüksek fiyat yazdı alan olur vs. zaman vazgeçilmiş hayırlısı olsun.Allah kaza bela vermesin Mart 15, 2014 Osman Dilek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Ç. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Arkadaşlar, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-focus-157489626/detay/ linkindeki araç ile ilgileniyorum. Araç sahibi ile görüştüm, ama tutarsızlıklar var. Aracın bir akrabası tarafından Adana dan alındığını önceki plakasını bilmediğini söylüyor, Tramerden verdiği Şasi no ile sorgulama yaptım, eksik / yanlış bilgi uyarısı geldi, teyit ettim yine aynı mesajı aldım. Plaka il sorguladım tramer kayıtlarında böyle bir araç olmadığını söylüyor. E-Devlet ten araç sorgulama yaptım tescil tarihi vs. görünüyor. Hadi bunlar bir şekilde çözülür diyelim, Ben Yetkili servise gidip ön bilgi alıp Ford ustasına götürmek istiyorum dedim, araç sahibi ise Computest konusunda aşırı ısrar etti. Bu konuda kararımı yarın vereceğimi söyledim. Acaba siz ne düşünüyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Konularınızı birleştirdim, ilgilendiğiniz her araç için ayrı konu açmanıza gerek yok, tek başlık altında devam edebilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 1si. İlan yayında değil. 2si. Şasi no.yu sigortacıya sorgulattırın herşeyi çıkıyor. Elinizdeki şasi noyu kontrol edin yanlış eksik olabilir. 3.sü Ford Yetkili servisler ekspertiz raporu falan çıkartmıyor özel servislerde yaptırmalısınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Ç. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 1si. İlan yayında değil. 2si. Şasi no.yu sigortacıya sorgulattırın herşeyi çıkıyor. Elinizdeki şasi noyu kontrol edin yanlış eksik olabilir. 3.sü Ford Yetkili servisler ekspertiz raporu falan çıkartmıyor özel servislerde yaptırmalısınız. Benimle konuştuktan sonra kaldırmış olmalı, telefonda konuşurken ilanı inceliyordum, Ruhsatından okudu, kodlayarak iki kez teyit ettirdim. Yetkili servisler , araç sahibi ile gidildiğinde geçmişte yapılan işlem bilgisi veriyorlar diye biliyorum. @ Volkan Bayındır Bu İlan Yayında Değildir . dıyor abı .. Ayrıca asırı ısrar ettı derken computest'e sokmamak ıcın mı ısrar ettı orayı anlayamadım ? Aracı Computest e sokmak için ısrar etti Benimle konuştuktan sonra yayından kaldırmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Benimle konuştuktan sonra kaldırmış olmalı, telefonda konuşurken ilanı inceliyordum, Ruhsatından okudu, kodlayarak iki kez teyit ettirdim. Yetkili servisler , araç sahibi ile gidildiğinde geçmişte yapılan işlem bilgisi veriyorlar diye biliyorum. @ Volkan Bayındır Bu İlan Yayında Değildir . dıyor abı .. Ayrıca asırı ısrar ettı derken computest'e sokmamak ıcın mı ısrar ettı orayı anlayamadım ? Aracı Computest e sokmak için ısrar etti : Benimle konuştuktan sonra yayından kaldırmış Sok abı ama tanıdıgın bır yer olsun .. Computest'ede sok sonra o elındekı kagırla sanayıde ustan varsa yada servıs'e gıt göster ona göre onlarda baksın cıkar zaten oraya neyı var neyı yok .. Adamın dedıgı test merkezıne gıtme ama bence senın bıldıgın bır yer olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Ç. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Neden özellikle Computest te ısrar etti onu anlayamadım. Daha önceden Computest vasıtasıyla hem aldım hemde sattım. Kafamda oluşan soru işareti donanımsal problemlere Ford ustası daha hakim olabilir Beyin, Klima, Start-Stop, vb. bunların bir çoğunu Computestte anlamak imkansız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Neden özellikle Computest te ısrar etti onu anlayamadım. Daha önceden Computest vasıtasıyla hem aldım hemde sattım. Kafamda oluşan soru işareti donanımsal problemlere Ford ustası daha hakim olabilir Beyin, Klima, Start-Stop, vb. bunların bir çoğunu Computestte anlamak imkansız. Sana kalmıs .. O kadar cok kötu nıyete alısmısıskı ıyı nıyetımızın ıstısmar edılmesıne Adam ılla hanı teste falan sok ıcın rahat etsın bırsey olmadıgı gör oyle al da demıs olabılır Ama dedıgım gıbı ıyılık yapınca bırı bıze bıseyler arıyorz ılla kı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Ah Türkçe sana sahip çıkamıyoruz ya! Üzülüyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap